Sorteer op

 

BOSDIEREN WOODLAND FEESTJE

Woodland feestdecoratie en versiering

Een kinderfeestje vieren in het thema van bosdieren of woodland is enorm leuk als je daarbij je mooiste bijpassende en natuurvriendelijkste feestversiering kunt gebruiken. Een feestje compleet met vosjes, egeltjes, dasjes hertjes in mooie natuur tinten is een heel leuk thema. Je kunt met dit thema alle kanten uit. We hebben de leukste bosdieren slingers en vlaggenlijnen en ook nog bijpassende ballonnen die gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar materiaal. Een leuk feestje thuis of een bosdieren kinderfeestje met een speurtocht in het bos.

MyEcoFriendlyParty bij i-Presents

In januari 2023 hebben wij een prachtige collectie milieuvriendelijke feestartikelen ingekocht van het merk MyEcoFriendlyParty. Deze collectie is helemaal milieuvriendelijk en zonder toevoegingen van plastic gemaakt. Tevens zijn er geen schadelijke verf- en kleurstoffen in verwerkt. Puur natuur dus. MyEcoFriendlyParty heeft een aantal mooie feestcollecties, waaronder de Woodland feestversiering, wij noemen deze in onze shop de Bosdiertjes feestversiering. Alle artikelen zijn voorzien van het eco logo en kunnen na gebruik in de papier container.

Tafel decoratie Woodland

In onze collectie hebben de prachtige kartonnen feestbordjes met bosdiertjes, gave 3-d bekertjes, bosdieren placemats,  tafelconfetti en nog veel meer. Stuk voor stuk hele mooie artikelen die je kunt gebruiken voor het vieren van jouw kinderfeestje in het bosdieren thema of voor een verjaardag in dit thema. Als je alle items bij elkaar combineert dan creeer je de mooiste feesttafel voor jouw gasten!

Bosdiertjes cupcake traktaties

Ben je jarig en mag je trakteren in de klas, dan hebben wij voor deze gebeurtenis hele leuke cupcake wikkels met bijpassende prikkertjes uit de bosdieren/woodland serie voor jou. Je koopt deze cupcake wikkels per 6 stuks en passen altijd om elke grootte cupcake of muffin. Een toef slagroom of botercreme erop en zo'n gave prikker erbij en je maakt in een handomdraai de allerleukste traktatie voor in de klas om uit te delen.

Forrest Friends feestversiering 

Ga je lekker taartjes smullen en limonade drinken op jouw feestje dan hebben we in het bosdiertjes thema hele leuke 3-d bekertjes met bijpassende bosdieren rietjes. Voor de knoeiers hebben we leuke papieren place-mats, die  na gebruik gewoon in de papier container mogen. Maak je feesttafel extra chique met de fantastisch leuke servetringen die ook van papier zijn. Deze maken je feesttafel helemaal compleet.

Onze feestartikelen en het milieu

Milieu-vriendelijk assortiment vinden wij een zeer belangrijk element in onze webshop. Het feestartikelen assortiment van MyEcoFriendlyParty is speciaal voor dit doel uitgekozen. Deze leverancier is op zoek gegaan naar een manier om feestartikelen op een natuurvriendelijke manier te produceren. Ook hebben zij in dit proces de lokale economie ondersteund en dat is ook een prachtig uitgangspunt. De feest-sector heeft nog veel te overbruggen wat milieuvriendelijkheid betreft maar wij, i-Presents meent met deze lijn milieuvriendelijke feestartikelen een goede keuze gemaakt te hebben en een bijdrage te kunnen leveren aan een plastic-vrije wereld. 

Alle producten uit onze ecofriendly lijn zijn volledig recyclebaar en zonder plastic en schadelijke kleur- en verfstoffen gemaakt. Ook de ballonnen die natuurlijk bij iedere kinderverjaardag niet mogen ontbreken zijn gemaakt van 100% afbreekbaar latex. Er is veel te doen tegenwoordig over ballonnen die in de natuur terecht komen, maar de ballonnen die wij uit deze ecologische feestdecoratie lijn voeren zijn geheel verantwoord in gebruik en richten geen schade aan in onze kwetsbare natuur.

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel