Sorteer op

 

VERSIERING 8 JAAR

Cijfer ballon 8 

Cijferballonnen zijn er in heel veel soorten waardoor je ze kunt aanpassen aan jouw wensen voor je thema feest. i-Presents heeft de meest populaire kleuren voor je uitgezocht, gouden folie ballonnen, zilveren folieballonnen, zwart en pastekleurige ballonnen. Kortom, cijfer ballonnen zijn een leuke en veelzijdige manier om verjaardagen en jubilea te vieren.​  Vooral gouden cijfer ballonnen zijn populair, omdat ze een chique en feestelijke sfeer creëren. Of je nu één cijferballon wilt gebruiken om een specifieke leeftijd aan te duiden, of meerdere cijfers om bijvoorbeeld een jaartal te vormen, met deze grote cijfer ballonnen maak je elk feest compleet.

Grote cijfer 8 ballonnen 

De grote cijfer ballonnen komen goed tot zijn recht als je hangt in een ruimte waarin de overige feestversiering in dezelfde kleur is afgestemd. Op onze website vindt je daarom alle feestdeocratie op kleur gesorteerd. Maar ben je op zoek naar een speciaal cijfer, dan hebben we die ook voor jou allemaal op 1 pagina geplaatst zodat je makkelijk je keuze kunt maken.   

Feestversiering voor een 3 jaar verjaardag

We hebben bij voor elke leeftijd bijpassende feestversiering zodat je je hele feestruimte uitbunding kan versieren. Wij hebben cijferballonnen in 2 formaten, een klein formaat van 35 cm en een groot formaat van 86cm. Heb je nummer ballonnen nodig om een statement te maken, dan is het grote formaat van 86cm een uitstekende keuze. We hebben ze in goud, zilver, zwart en rose-goud. Je kunt alle leeftijden maken door ze met elkaar te combineren. De Hoera 3 jaar vlaggetjes of de letterslingers die je zelf van de juiste leeftijd kunt voorzien kunnen een mooie toevoeging zijn voor het versieren van een 3 jaar verjaardag.

Vlaggenlijn Hoera 8 jaar  

Als je je huiskamer vrolijk wilt versieren dan zijn de leeftijd vlaggetjes altijd een goede keuze om te gebruiken bij de cijfer ballonnen. We hebben de leeftijd vlaggetjes tot de leeftijd 12 jaar omdat onze website zich voornamelijk richt op kinderfeestjes tot en met 12 jaar. De leeftijd vlaggenlijnen kun je leuk met diverse kleurrijke ballonnen decoreren tot een fraai geheel in jouw feestruimte. De vlaggenlijnen zijn van plastic, dus je kunt ze ook heel goed voor een feestje buiten gebruiken. De lengte is maar liefst 10 meter, dus daar kun je aardig wat mee versieren!

Ballonnen 8 jaar

Je kunt ook kiezen voor latex ballonnen met cijfers om je verjaardagsfeestje te decoreren. We hebben deze in de leeftijden tot en met 12 jaar. Latex ballonnen met een cijfer kun je bijvoorbeeld ook leuk gebruiken bij een ballonnenboog en ze leuk clusteren tot een prachtige ballonnen decortie. Voor het opblazen van latex ballonnen kun je het beste een ballonnenpomp gebruiken.

Stickers Hoera 8 jaar

Voor het extra versieren van een traktatie van een 8 jarige is het leuk om deze te voorzien van een leuke ronde wenssticker. Deze hebben wij in diverse soorten en teksten. Het is heel leuk om jouw traktatie 8 jaar te voorzien van een ronde wenssticker Hoera 8 jaar. Hiermee laat jij in de klas duidelijk zien dat jij 8 jaar geworden bent. Deze Hoera 8 jaar stickers zijn ook leuk om op een verjaardags cadeautje te plakken.

Bestel al je 8 jaar versieringen bij i-Presents

Bij i-Presents shop je dus de allerleukste 8 jaar kind versieringen. Van vlaggetjes met Hoera 8 jaar tot aan ballonnen met een 8 erop, we hebben het allemaal. Ook de folie cijferballonnen 8 hebben we in diverse kleuren en afmetingen. Wij vesturen al je spulletjes netjes ingepakt naar je toe en als je voor 12.00 uur versturen wij het dezelfde dag nog!

 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel