Sorteer op

VERSIERING 3 JAAR

Versiering 3 jaar bestellen

Hoera 3 jaar! Je kindje is binnenkort jarig en dat belooft een leuke dag te worden. Je wilt dit vieren op een vrolijke en feestelijke manier. Dat doe je natuurlijk door de leukste 3 jaar versiering te bestellen bij i-Presents, want je weet dat je kind dan echt een superfijne dag heeft!

i-Presents bedient je op maat met een mooi scala aan 3 jaar feest verseringen voor je peuter. Een ruime keuze waar jij zeker zult slagen. Je doet je kind een groot plezier met versiering 3 jaar door bijvoorbeeld een enorme cijferballon 3 op te blazen en nog meer leuke 3 jaar versieringen te gebruiken. Deze 3e verjaardag zal voor je zoon of dochter een onvergetelijke dag worden, We hebben voor jou alle 3 jaar versieringen op een rijtje gezet.

Cijferballon 3 

Cijferballonnen zijn er in heel veel soorten waardoor je ze kunt aanpassen aan jouw wensen voor je thema feest. i-Presents heeft de meest populaire kleuren voor je uitgezocht, gouden folie ballonnen, zilveren folieballonnen, zwart en pastekleurige ballonnen. Kortom, cijfer ballonnen zijn een leuke en veelzijdige manier om verjaardagen en jubilea te vieren.​  Vooral gouden cijfer ballonnen zijn populair, omdat ze een chique en feestelijke sfeer creëren. Of je nu één cijferballon wilt gebruiken om een specifieke leeftijd aan te duiden, of meerdere cijfers om bijvoorbeeld een jaartal te vormen, met deze grote cijfer ballonnen maak je elk feest compleet.

Grote cijfer 3 ballonnen goud

De grote cijfer ballonnen komen goed tot zijn recht als je hangt in een ruimte waarin de overige feestversiering in dezelfde kleur is afgestemd. Op onze website vindt je daarom alle feestdeocratie op kleur gesorteerd. Maar ben je op zoek naar een speciaal cijfer, dan hebben we die ook voor jou allemaal op 1 pagina geplaatst zodat je makkelijk je keuze kunt maken.   

Maak de leukste 3 jaar verjaardag

We hebben bij elke cijfer ballon bijpassende feestversiering zodat je je hele feestruimte uitbunding kan versieren. Wij hebben cijferballonnen in twee formaten, een klein formaat van 35cm en een groot formaat van 86cm. Heb je nummer ballonnen nodig om een statement te maken, dan is het grote formaat van 86cm een uitstekende keuze. We hebben ze in goud, zilver, zwart en rose-goud. Je kunt alle leeftijden maken door ze met elkaar te combineren.

Vlaggenlijn Hoera 3 jaar  

Als je je huiskamer vrolijk wilt versieren dan zijn de leeftijd vlaggetjes altijd een goede keuze om te gebruiken bij de cijfer ballonnen. We hebben de leeftijd vlaggetjes Hoera 3 jaar om te gebruiken als versiering en feestdecoratie op jouw kinder verjaardagsfeestje. De leeftijd vlaggenlijnen kun je leuk met diverse kleurrijke ballonnen combineren en tot een fraai geheel in jouw feestruimte maken. De vlaggetjes met 3 zijn van plastic, dus je kunt ze ook heel goed voor een feestje buiten gebruiken. De lengte is maar liefst 10 meter, dus daar kun je aardig wat mee versieren!

Ballonnen 3 jaar 

Je kunt ook kiezen voor ronde latex ballonnen met cijfers om je verjaardags feestje te versieren. We hebben deze vlaggenlijnen in leeftijden tot en met 12 jaar. Latex ballonnen met een cijfer kun je bijvoorbeeld ook leuk gebruiken bij een ballonnenboog en ze leuk clusteren tot een prachtige ballonnen decoratie. Voor het opblazen van latex ballonnen kun je het beste een ballonnenpomp gebruiken.

Slingers 3 jaar

We hebben ook leeftijd slingers die je elk jaar kunt her-gebruiken. De vlaggenlijn van Frozen bij voorbeeld, daar zit een hele set met stickers bij. Hierdoor kun je deze slinger elk jaar weer gebruiken met een andere leeftijd erop. Zo'n aanpasbare slinger met leeftijd hebben we ook van de Zeemeermin collectie van Ginger Ray.

Stickers Hoera 3 jaar

Als je kindje mag trakteren op de creche of op het kinderdag verblijf is het erg leuk om te trakteren. Je kindje beseft maar al te goed dat hij of zij deze bijzondere dag in de belangstelling staat. Met een mooie feestmuts op en je mooiste kleertjes aan mag jij een traktatie uitdelen aan je leeftijdgenootjes. Je kunt je traktatie voorzien met een leuke sticker Hoera 3 jaar! Hiermee laat jij zien dat je vandaag echt 3 jaar geworden bent en dit je 3e verjaardag is! Deze stickers zijn enorm populair en zijn ook leuk om te gebruiken bij een verjaardagscadeautje.

FOLIEBALLON  CIJFER - FOLIEBALLON 3 
CIJFERBALLONNEN 3 CIJFERBALLON GOUD - CIJFERBALLONNEN - BALLONNEN 3 JAAR - 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel