FEESTVERSIERING VOOR ELKE GELEGENHEID

Bij jouw kinderfeestje mogen de feestslingers niet ontbreken!

Leuke feestslingers mogen uiteraard niet ontbreken bij een kinderfeestje of kinderverjaardag. Met een paar slingers zorg je ervoor dat alles er meteen extra feestelijk uit ziet. WIj hebben met zorg een mooie collectie slingers, letterslingers, swirls, vlaggenlijnen en decoratiesets uitgezocht die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en kinderthema's. 


Hangdecoratie in diverse kinderthema's

Ga je je kinderfeestje in een specifiek kinderthema organiseren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met ons uitgebreide assortiment vrolijk gekleurde en op thema gesorteerde slingers zal je zeker die ene slinger vinden die precies bij jouw feestje past. Een slinger voor een echt Prinsessenfeestje, Jungle feestje of een Pokemon kinderfeestje, een Nijntje verjaardag of een Piraten feestje, we hebben het allemaal in huis. Ook voor de allerkleinsten die hun 1e verjaardag vieren hebben we een ruime keuze slingers.
Geboorte slingers

Is er een baby jongetje of een baby meisje geboren? Natuurlijk hang jij daarbij de allermooiste slingers op om dit feest een extra leuk aan te kleden. We hebben slingers met verschillende teksten zoals Hoera een zoon of Hoera een dochter maar ook wat algemener met Hoera een baby.


 

Wat zijn Swirls?

Swirls zijn een trendy soort feestdecoratrie welke wordt opgehangen aan het plafond en beweegt door de luchtstroming in de ruimte waarin het hangt.  Een swirl-set bestaat over het algemeen uit een 5- of 6tal losse elementen in verschillende grootte, vormen en lengtes. Het is een speels en feestelijk soort decoratie en zijn verkrijgbaar in heel vele kinderthema's.

Milieuvriendelijke vlaggetjes en slingers

Sinds 2023 werken wij samen met My Eco Friendly Party. Zij leveren artikelen die gemaakt zijn op natuurvriendelijke basis. Feestversering dat geheel plastic-vrij is en vriendelijk is voor het milieu. Zelfs de verpakking kan gewoon in de papiercontainer. Deze milieu-vriendelijke feestversiering is ook nog eens mooi en zo leuk om items met elkaar te combineren tot een mooi feestelijk geheel. Met deze artikelen draag je ook nog eens een bij aan een plasticvrije Wereld.

© 2013 - 2023 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel