OVER i-PRESENTS 

i-Presents streeft ernaar dat ieder kind elk jaar opnieuw een origineel verjaardagsfeestje kan vieren. Met mooie traktaties, kleurrijke ballonnen en super leuke slingers. En dat de geboorte van een kindje feestelijk gevierd wordt, want elk nieuw leven is een prachtige beleving voor de kersverse ouders!

Om dit te bereiken bezoek ik de nodige vakbeurzen, google ik naar websites en lees ik tijdschriften om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van feestjes. Dat resulteert in een met zorg uitgezocht assortiment, een assortiment wat onderscheidend is van andere webwinkels. Ik doe niet mee met de massa maar probeer origineel te zijn en te blijven.

In 2020 bestaat mijn website alweer 10 jaar en dit was een moment om te starten met een re-styling van de website en de toevoeging van nieuw assortiment: Feest decoratie. Mooie decoratie mag tegenwoordig gewoon niet meer ontbreken bij je feestje! Met de grootste zorg heb ik een mooi pakket samengesteld, je kunt het met met alles combineren en zo je eigen feestje vormgeven. En elke week komt er wel weer iets nieuws bij, zo probeer ik het assortiment uit te breiden, te vernieuwen en up to date te blijven. Dit is erg leuk om te doen, want er is zoveel leuks in te kopen! 

Handige tips, creatieve ideeën en voorbeelden kan je vinden op mijn Pinterest, Instagram of Facebook pagina. Zo blijf je snel en gemakkelijk op de hoogte en kun je inspiratie opdoen voor het door jou te vieren feestje! Uiteraard mogen naast de slingers en tafeldeco de school traktaties niet ontbreken. Deze kan je zelf maken of kant en klaar door mij laten maken.

"Bij een kinderfeestje draait het natuurlijk altijd om kinderen en het plezier maken. Mooie en originele versiering komt zeker ten goede aan de feestvreugde. 

Op dit moment verkoop ik originele feestversiering voor kinderfeestjes, babyshowers en kraamversieringen, wie weet dat de toekomst nog meer gaat brengen!  Een feest organiseren is veel meer dan een paar feestartikelen kopen, het plezier voorafgaand aan het organiseren is al net zo leuk als het hele feest zelf!

Tips zijn uiteraard altijd van harte welkom, dat wordt enorm gewaardeerd. En kunt u iets niet vinden in de webshop, of zoekt u iets speciaals? Bel of mail me dan, dan ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen!  

feestelijke groetjes,

Ina den Boer

 

© 2013 - 2022 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel