VERZENDEN

 

Wij versturen alle bestellingen met Postnl.

Onder verzendkosten verstaan wij alle kosten die wij maken om uw bestelling netjes bij u geleverd te krijgen. Denk hierbij aan: inpakken, verpakkingsmateriaal, portokosten, administratiekosten, transportkosten etc. Het is dus niet zo dat uw betaalde verzendkosten alleen maar bestaan uit de portokosten.

De tarieven zijn :

NEDERLAND - tarieven 2024 Postnl

Briefpost met track en trace code € 4,99
Pakketpost binnen Nederland tot 100kg -  € 6,99
Bestellingen vanaf € 75,00 worden gratis verzonden


BELGIË - tarieven 2024 Postnl

Pakketpost België tot 50 kg    -    € 10,95


Bestellingen vanaf € 95,00 worden in Nederland gratis verzonden

NOTE:
Bij uw bestelling berekent het systeem uw verzendbijdrage. Het tarief hangt af van de omvang en hoedanigheid van de bestelde artikelen. Traktaties kunnen niet per briefpost verzonden worden in verband met beschadiging. Daarom zal er altijd een pakketpost tarief aan traktaties gekoppeld zijn. Ook artikelen die te groot/te dik zijn (bijvoorbeeld bekertjes) en die niet door de brievenbus passen worden per pakketpost verzonden

Bezorgtijden naar wens  - tijdelijk niet beschikbaar.
Sinds kort biedt Postnl de mogelijkheid aan om uw bestelling op een door gekozen moment  te laten bezorgen. U kunt kiezen uit een ochtend bezorging of een avond bezorging. Hieraan zitten extra kosten verbonden welke Postnl doorberekend.
Kosten voor de avondlevering bedragen + € 1.25 en voor de ochtend bezorging +€ 10,-. Deze tarieven heeft Postnl bepaald en zijn door ons niet aan te passen. In drukke perioden, zoals in de decembermaanden bieden wij deze optie niet aan.

 

Wij versturen alle bestellingen op volgorde van binnekomst binnen 1-2 werkdagen.

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel