VERZENDEN

Onder verzendkosten verstaan wij alle kosten die wij maken om uw bestelling netjes bij u geleverd te krijgen. Denk hierbij aan: inpakken, verpakkingsmateriaal, portokosten, administratiekosten, transportkosten etc. Het is dus niet zo dat uw betaalde verzendkosten alleen maar bestaan uit de portokosten.

De tarieven zijn :

NEDERLAND

Briefpost met track en trace code € 4.99
Pakketpost binnen Nederland tot 100kg -  € 7,25
Bestellingen vanaf € 75,00 worden gratis verzonden


BELGIË

Pakketpost België tot 50 kg    -    € 9.99


Bestellingen vanaf € 95,00 worden in Nederland gratis verzonden

NOTE:
Bij uw bestelling berekent het systeem uw verzendbijdrage. Het tarief hangt af van de omvang en hoedanigheid van de bestelde artikelen. Traktaties kunnen niet per briefpost verzonden worden in verband met beschadiging. Daarom zal er altijd een pakketpost tarief aan traktaties gekoppeld zijn. Ook artikelen die te groot/te dik zijn (bijvoorbeeld bekertjes) en die niet door de brievenbus passen worden per pakketpost verzonden

Bezorgtijden naar wens 
Sinds kort biedt Postnl de mogelijkheid aan om uw bestelling op een door gekozen moment  te laten bezorgen. U kunt kiezen uit een ochtend bezorging of een avond bezorging. Hieraan zitten extra kosten verbonden welke Postnl doorberekend.
Kosten voor de avondlevering bedragen + € 1.25 en voor de ochtend bezorging +€ 10,-. Deze tarieven heeft Postnl bepaald en zijn door ons niet aan te passen. In drukke perioden, zoals in de decembermaanden bieden wij deze optie niet aan.

 

Levertijden:
LET OP, DIT IS TIJDELIJK GEWIJZIGD.
In verband met prive omstandigheden zullen wij alleen op dinsdag en donderdag bestellingen versturen. Wij snappen dat dit voor u vervelend kan zijn maar op dit moment is het niet anders. We hopen dat na 31 december alles weer een beetje normaal kan verlopen. Wij hopen op uw begrip.

Wij versturen alle bestellingen op volgorde van binnekomst binnen 1-2 werkdagen.

© 2013 - 2023 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel