TRAKTEREN

Traktaties

Voor sommige ouders is het ieder jaar weer erg lastig om een leuke, betaalbare en verantwoorde traktatie te verzinnen en te maken. En je kunt ook niet elk jaar met hetzelfde aankomen. Scholen maken het er ook niet altijd eenvoudig op, want elke school bepaalt de eisen aan traktaties. Wij hopen je de leukste traktatie-ideeen of traktatie inspiratie te geven. Zelf traktaties maken of kant en klare traktaties, traktaties voor creche of trakteren in groep 8, we kunnen je overal bij helpen.

Kinderen vinden het hartstikke leuk om te trakteren in de klas en daarna ook nog voor de juf en meester een traktatie de deuren langs. Begin op tijd met nadenken wat je wilt en hoeveel je eraan uit wilt geven en om hoeveel schooltraktaties het gaat. Ga in ieder geval na wat op jouw basisschool het beleid is, want het is niet overal toegestaan om snoep te trakteren of om uberhaubt te trakteren. Er zijn namelijk ook scholen die 1x per schoojaar een "dag van de jarigen" vieren.

Zelf traktaties maken of kant en klare traktaties bestellen

Ben je op zoek naar leuke traktaties om zelf te maken? Het verzinnen van een geschikte traktatie kan best lastig zijn en veel tijd kosten. Vaak ontbreekt het ook aan inspiratie. Wij van i-Presents helpen jou daar graag mee, want wat is nu de juiste traktatie voor welke leeftijd en wat kan wel en wat kan niet.  Wil je je traktatie zelf maken of wil je een kant en klare traktatie bestellen? Een schooltraktatie of een traktatie bij afscheid of voor een bepaalde leeftijd, er is veel te kiezen, want trakteren is leuk als er iets te vieren valt.

Uitdeel cadeautjes

Trakteren is een feestje op zich en wat is er nu leuker dan een traktatie uit te kiezen en dan al je klasgenootjes blij maken met een leuk presentje erin! Kleine presentjes worden ook wel uitdeel cadeautjes genoemd en zijn er in heel veel soorten en voor iedere leeftijd verkrijgbaar.

i-Presents heeft een hele rubriek met allemaal leuke kleine uitdeel cadeautjes in heel veel soorten, maten en prijzen. Kleurboekjes, kleurpotloodjes in bijpassend thema, stickertjes of klapperhandjes, we hebben heel veel keuze.

Traktatie labeltjes 

Wil je een persoonlijke touch toevoegen aan je traktatie, voeg er dan een leuk traktatie labeltje bij en schrijf op de blanco achterzijde je naam of een lieve tekst. Van heel veel kinderthema's hebben wij bijpassende traktatie kaartjes.

Traktaties voor de juf of meester    

Als je op school mag trakteren, dan mag je toch je allerliefste juf of meester niet vergeten. Een juffen traktatie in de vorm van een klein aardigheidje is een leuk gebaar maar je hoeft daarbij niet persee enorm uit te pakken. Je juf of meester maak je blij met een klein fraai ingepakt zakje thee of een leuk armbandje en eventueel met een zelf gemaakte tekening erbij. 

Juf en Meester traktaties worden ook vaak besteld voor de "Dag van de leerkracht" of bij de juffendag of Juffen verjaardag. Tijdens deze Juf en Meesterdag worden docenten in het onderwijs in het zonnetje gezet worden.  

Traktatie uitdeelzakjes 

We hebben in ons assortiment een ruime keuze in zakjes. Transprante zakjes, blokbodem zakjes maar ook uitdeelzakjes met een bepaald kinderthema. Deze uitdeelzakjes van bijvoorbeeld Cars zijn ontzettend leuk als je een Cars Kinderfeestje hebt gegeven en dan je feestje kan afsluiten met een snoepzakje met Cars. 

De blokbodemzakjes worden vaak gebruikt om bekertjes in te verpakken. Door de platte bodem zullen de bekertjes/traktaties minder snel omvallen tijdens het klaarmaken en het uitdelen ervan.

Versier je traktatie met krullint 

Ga je zelf aan de slag om een leuke traktatie te maken? Dan mogen uiteraard de vrolijke kleuren krullintjes hierbij niet ontbreken. Wij gebruiken deze krullintjes bij heel veel traktaties want als je ze krult ziet het er allemaal extra feestelijk uit. We gebruiken 50 cm lint voor een goede stik of krul. Hoe krul je ze? Gewoon door lintje langs de zijkant van de schaar te trekken. Maak met heel veel gekrulde lintjes een mooie toef en je traktatie ziet er meteen hartstikke fraai uit.

Bestel je schooltraktaties op tijd

Weet je al wat je wilt trakteren? Bestel je traktaties op tijd, dat voorkomt teleurstellingen. Straks is iets niet meer op voorraad of doet de post er net iets langer over dan je gewend bent en komt je bestelling te laat aan. Dat zou zonde zijn. Vooral bestellingen die bestemd zijn voor rond de feestdagen kunnen soms wat langer onderweg zijn dan normaal.

Kant en klare trakaties bestellen 

Hoera! Je hebt je traktatie uitgekozen maarje bent ontzettend druk of totaal niet creatief om de traktatie zelf te maken. Geen paniek! Wij hebben hier een speciale service voor die de door jou uitgekozen traktatie kant en klaar levert. Hoe het werkt lees je hier.  Wij hebben hier tijd voor nodig, dus het duurt ietslanger voor je je traktaties geleverd krijgt. Wij houden 2-3 werkdagen aan.

Wensstickers 

Wil je je schooltraktatie of je traktatie voor de juf en meester wat extra versieren? Dan zijn de leuke wensstickers er leuk om op je traktatie te plakken. Ze worden per stuk aangeboden, dus je kunt precies het aantal bestellen wat je nodig hebt. 

Cupcake traktaties

Ga je een cupcake traktatie maken, dan zijn de leuke cupcake wikkels met een bijpassende prikker ontzettend leuk om uit te delen in de klas. Cupcakes vinden kinderen altijd erg lekker, daar zit je altijd goed mee. Met zo'n fraaie wikkel (ook wel een cupcake wrapper genoemd) en prikker erop maak jouw kindje helemaal de blits!

Heb je vragen?

Heb je een vraag over een traktatie of wil je zelf iets samen stellen maar heb je geen inspiratie? Kijk dan eens op de "voorbeelden traktaties" , wie weet zie je er iets leuks tussen of kun je daar een variatie op maken. Of weet je bijvoorbeeld niet welk soort transparant zakje je moet gebruiken? Aarzel dan niet en neem dan contact op via de mail of via Whatsapp. Wij proberen dan binnen een redelijke termijn te antwoorden. Je vindt op de pagina Bedrijfsgegevens alle informatie.

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel