Sorteer op

ik ga trakteren in de klas

TRAKTEREN

Hier kun je de leukste schooltraktaties bestellen!

Ben je op zoek naar een leuke schooltraktatie? Wil je zelf traktaties maken? Of misschien wil jij je traktaties kant en klaar bestellen? Het verzinnen van een geschikte traktatie kan best lastig zijn en veel tijd kosten. Vaak ontbreekt het ook aan inspiratie.  i-Presents helpt jou hier graag mee, want wat is nu de juiste traktatie voor welke leeftijd en wat kan wel en wat kan niet.  Wil je een traktatie bij afscheid van je klas of omdat je naar de basisschool gaat of zoek je een origine traktatie voor een bepaalde leeftijd, er is veel te kiezen, want trakteren is leuk als er iets te vieren valt.

Zelf je traktatie samenstellen 

Staat jouw traktatie er niet tussen of heb je totaal geen traktatie inspiratie? Kijk dan eens op onze traktatie voorbeelden pagina. Wij helpen je graag. Wil je een leuke traktatie maken voor het Kinderdagverblijf of voor de naschoolse opvang, crèche of voor een afscheid en kan je het niet vinden in onze webshop? Dan denken wij graag met jou mee om een traktatie idee of alternatief te vinden. En wie weet wordt deze schooltraktatie dan zo leuk dat we hem kunnen toevoegen aan het assortiment.

Kant en klare traktaties

Wil jij je traktaties kant en klaar geleverd krijgen, dan hebben we daar wat tijd voor nodig. De levertijd is dan ook 2-3 werkdagen. 

Hoe werkt het? Je kiest bijvoorbeeld een leuke dino traktatie, je geef aan welk snoepje je erbij wilt en welke sticker we erop moeten plakken. Vul dan het gewenste aantal in. Dan kies je het artikel “traktaties door ons laten maken” (deze staat onder aan de pagina van het traktatie-overzicht) en daar geef je hetzelfde aantal in. Zo maken wij dan de door jouw samengesteld en gekozen traktatie. We besteden er onze uiterste zorg aan om er iets moois van te maken. Alle traktaties verpakken wij in een doos en ook daar besteden wij onze uiterste zorg aan.

Voor welke gelegenheid ga je trakteren?

Je kunt voor heel veel gelegenheden traktaren. Zo kun je bij i-Presents traktaties bestellen voor :

traktaties verjaardag
traktaties kinderopvang
traktaties voor school /basisschool
taktaties voor een afscheid
traktaties peuterspeelzaal
traktaties creche
traktaties voor Juffen en Meester dag

Traktaties met een uitdeel cadeautje

Trakteren is een feestje op zich en wat is er nu leuker dan een traktatie uit te kiezen met een leuk presentje of uitdeel cadeautje erin! i-Presents heeft een hele rubriek met allemaal leuke kleine uitdeel cadeautjes in heel veel soorten, maten en prijzen. Kleurboekjes, kleurpotloodjes in bijpassend thema, stickertjes of klapperhandjes, we hebben heel veel keuze. We hebben leuke uitdeel cadeautjes voor een specifieke kinder thema's voor het maken van een Pokemon traktatie,  Boerderij traktatie, een dino traktatie of een lieve Unicorn traktatie of voor de LOL liefhebbers een heuse LOL surprise traktatie!

Traktatie zakjes / Traktatie bekers

Je kunt leuke traktatie zakjes uitkiezen en deze vullen met leuke uitdeel cadeautjes en desnoods ook nog wat snoepjes erbij. Mag je geen snoep trakteren, dan kun je bijvoorbeeld ook voor traktatie bekers kiezen en deze vullen met vers fruit. Je kunt deze dan het beste verpakken in blok bodemzakjes. In een blokbodemzakje blijft je beker dan beter staan en valt niet om tijdens het uitdelen. Ook kun je je traktaties ruim van te voren klaar maken en ook nog eens extra leuk versieren met wens stickers, een bijpassend traktatie labeltje of krullintjes.

Afscheid traktaties school, creche of peuterspeelzaal

Ga je naar de basisschool, neem je afscheid van een klas of creche, dan mag er uiteraard ook getrakteerd worden. Ga eerst voor de zekerheid na wat het beleid is van de school of van de opvang, want het is niet overal het zelfde. Er zijn creches of en scholen waar geen snoep getrakteerd mag worden, houd daar rekening mee. Bij een afscheidstraktatie  hebben wij speciale traktaties met rozijntjes en wens stickers die je bij een afscheid van school of leerkracht kunt gebruiken. De klapperhand traktaties of de "ik ga uitvliegen" traktatie met bijpassende labeltjes Bye Bye Zwaai Zwaai zijn hier bijzonder geschikt voor.

Ik ga trakteren in een feest thema!

"Mam, Pap, ik ga trakteren wat ik zelf leuk vind, iets wat orgigineel is en niet zo standaard met als alleen een zakje chips". Je kind heeft een duidelijke mening en wilt iets origineels wilt trakteren. Geen paniek, want kijk maar eens bij de vele leuke traktaties die wij.door de jaren heen gemaakt hebben. Daar zit vast wel iets voor je kind bij. Denk je aan een Pokemon traktatie, een prinsessen traktatie , een Nijntje traktatie of misschien vind jij de Unicorn traktatie de allerleuktste! We hebben heel veel leuke kindertraktaties in diverse thema’s Mag je trakteren rond de feestdagen, houdt dan rond de Pasen, Halloween, Sinterklaas of Kerst onze website goed in de gaten, want dan hebben we hele leuke school of kinderdagverblijf traktaties speciaal voor deze speciale feestdagen.

Traktatie labeltjes aan je traktatie 

Wil je een persoonlijke touch toevoegen aan je traktatie, voeg er dan een leuk traktatie labeltje bij en schrijf op de blanco achterzijde je naam of een lieve tekst. Van heel veel kinderthema's hebben wij bijpassende traktatie kaartjes.

Traktatie inspiratie en traktatie tips 

Ben je zoekende naar leuke traktatie ideeen? Heb je totaal geen inspiratie om zelf iets te verzinnen? Kijk dan eens op de pagina Traktatie voorbeelden. Hier kun je heel veel leuke traktaties vinden die in de afgelopen jaren gemaakt zijn. Ook staan er onder aan de pagina nog wat traktatie-tips do's en don'ts.

Wat is leuk om te trakteren op school?

Wat leuk is om te trakteren op school is helemaal persoonsgebonden. Hoeveel geld wil je er aan uitgeven, om hoeveel kinderen gaat het en wat is het beleid van de school. Allemaal factoren waar je rekening mee moet houden. Wij hebben voor jou een traktatie top 10 gemaakt met traktatie voorbeelden die het meest besteld worden.

1. Pokemon traktatie met klaparmband 
2. Alles is Pokemon traktatie
3. Jungle traktatie beker
4. Nijntje traktatie met bijpassend labeltje
5. Traktatie Little Farm House
6. Klapperhand traktatie met labeltje
7. Traktatie om te Smilen
8. My Lovely Unicorn traktatie
9. Paw Patrol traktatie met kleurboekje en potloodjes
10. Woezel en Pip traktatie met labeltje

Traktaties voor elke leeftijd

Traktatie 1 jaar / Traktatie creche / Kinderdagopvang 
Nijntje traktatie, Dikkie Dik traktatie, Traktatie Rupsje Nooitgenoeg
Traktatie 2 jaar 
Kikker traktatie, Boer Boris traktatie, Peppa Pig traktatie
Traktatie 3 jaar / Traktatie Peuterspeelzaal
Traktatie Safari Stars, traktatie Fien en Teun, Traktatie Woezel en Pip, alle traktaties met uitdeelboekjes
traktatie 4 jaar / traktatie groep 1:  
Traktatie ik ga uitvliegen, Klapperhand traktatie, prinsessen traktatie, dino traktatie, boerderij traktatie
Traktatie 5 jaar / traktatie groep 2:
Traktatie Paw Patrol, Traktatie Cars Traktatie, dino traktatie, jungle traktatie, boerderij traktatie
Traktatie 6 jaar / traktatie groep 3:
Jungle traktatie Go Wild, traktatie op safari, On the road traktatie, Kleurrijke onderwaterwereld traktatie/ traktatie voor prinsesjes / Frozen traktatie                                                                     
Traktatie 7 jaar / traktatie groep 4:  
Piraten traktatie, alle Pokemon traktaties, Super Heroes traktatie,  Jungle traktatie met stretchy, LOL traktatie, 
Traktatie 8 jaar / traktatie groep 5:
Alle Pokemon traktaties, kleur op nummer traktaties, traktatie Super Mario, Traktatie Super Helden, Barbie traktatie
Traktatie 9 jaar 10 jaar, 11 jaar, 12 jaar/ traktatie groep 6, groep 7 en groep 8
Cupcake traktaties, Pokemon traktaties - Barbie traktatie - LOL Suprise traktatie, Paarden traktatie, traktaties met een Smile

Traktaties voor school moeten betaalbaar zijn

Trakteren betekent uitdelen en dat mag je doen als je jarig bent of als je iets te vieren hebt. Je kunt het zo gek maken als je wilt, maar probeer wel te bedenken dat overdaad schaadt. Soms kan je met een kleine traktatie met een persoonlijk tintje net zoveel bereiken als een zak vol met snoep en veel uitdeel cadeautjes. Probeer daar een middenweg in te vinden. Zoek je een traktatie voor een 3 jarige of een traktatie voor een 8 jarige, kijk wat past bij welke leeftijd, want heel veel uitdeelcadeautjes zijn niet voor elke leeftijd geschikt. Dat geldt trouwens ook voor de snoepjes.

Heb je vragen over een speciale traktatie?

Heb je een vraag over een traktatie of wil je zelf iets samen stellen maar heb je geen inspiratie? Kijk dan eens op de "voorbeelden traktaties" , wie weet zie je er iets leuks tussen of kun je daar een variatie op maken. Of weet je bijvoorbeeld niet welk soort transparant zakje je moet gebruiken? Aarzel dan niet en neem dan contact op via de mail of via Whatsapp. Wij proberen dan binnen een redelijke termijn te antwoorden. Je vindt op de pagina Bedrijfsgegevens alle informatie.

Bestel je traktaties op tijd 

Weet je al wat je wilt trakteren? Bestel dan lekker op tijd, dat voorkomt teleurstellingen. Straks is iets niet meer op voorraad of doet de post er net iets langer over dan je gewend bent en komt je bestelling te laat aan. Dat zou zonde zijn. Vooral bestellingen die bestemd zijn voor rond de feestdagen kunnen soms wat langer onderweg zijn dan normaal.

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel