Sorteer op


VERSIERING 4 JAAR

Ik ben jarig, hoera 4 jaar!

Je kindje is binnenkort jarig en dat belooft een leuke dag te worden. Je wilt dit vieren op een vrolijke en feestelijke manier. Dat doe je natuurlijk door de leukste 4 jaar versiering te bestellen bij i-Presents, want je weet dat je kind dan echt een superfijne dag heeft!

Verjaardag versiering 4 jaar 

Voor een 4e verjaardag is het belangrijk om feestartikelen te hebben die passen bij de leeftijd van het kind. Denk hierbij aan slingers met het cijfer 4 erop, ballonnen met het cijfer 4 erop en cijferballonnen in de vorm van een 4. Deze feestartikelen zorgen voor een vrolijke en feestelijke sfeer op de verjaardag van het kind. Daarnaast mogen de taart kaarsjes in de vorm van het cijfer 4 natuurlijk niet ontbreken. Dit zorgt ervoor dat de verjaardagstaart helemaal in het thema van de 4e verjaardag past. Met de juiste versiering wordt de verjaardag van het kind dat 4 wordt echt een onvergetelijk feest!

4 jaar versiering met cijfer ballon 4 

Cijferballonnen zijn er in heel veel soorten waardoor je ze kunt aanpassen aan jouw wensen voor je thema feest. i-Presents heeft de meest populaire kleuren voor je uitgezocht, gouden folie ballonnen, zilveren folieballonnen, zwart en pastekleurige ballonnen. Kortom, cijfer ballonnen zijn een leuke en veelzijdige manier om verjaardagen en jubilea te vieren.​  Vooral gouden cijfer ballonnen zijn populair, omdat ze een chique en feestelijke sfeer creëren. Of je nu één cijferballon wilt gebruiken om een specifieke leeftijd aan te duiden, of meerdere cijfers om bijvoorbeeld een jaartal te vormen, met deze grote cijfer ballonnen maak je elk feest compleet.

Grote cijfer 4 ballonnen voor een 4e verjaardag

De grote cijfer ballonnen komen goed tot zijn recht als je hangt in een ruimte waarin de overige feestversiering in dezelfde kleur is afgestemd. Op onze website vindt je daarom alle feestdeocratie op kleur gesorteerd. Maar ben je op zoek naar een speciaal cijfer, dan hebben we die ook voor jou allemaal op 1 pagina geplaatst zodat je makkelijk je keuze kunt maken.   

Verjaardag versiering 4 jaar

We hebben bij elke cijfer ballon bijpassende feestversiering zodat je je hele feestruimte uitbunding kan versieren. Wij hebben cijferballonnen in 2 formaten, een klein formaat van 35 cm en een groot formaat van 86cm. Heb je nummer ballonnen nodig om een statement te maken, dan is het grote formaat van 86cm een uitstekende keuze. We hebben ze in goud, zilver, zwart en rose-goud. Je kunt alle leeftijden maken door ze met elkaar te combineren.

Vlaggenlijn Hoera 4 jaar  

Als je je huiskamer vrolijk wilt versieren dan zijn de leeftijd vlaggetjes altijd een goede keuze om te gebruiken bij de cijfer ballonnen. We hebben de leeftijd vlaggetjes tot de leeftijd 12 jaar omdat onze website zich voornamelijk richt op kinderfeestjes tot en met 12 jaar. De leeftijd vlaggenlijnen kun je leuk met diverse kleurrijke ballonnen decoreren tot een fraai geheel in jouw feestruimte. De vlaggenlijnen zijn van plastic, dus je kunt ze ook heel goed voor een feestje buiten gebruiken. De lengte is maar liefst 10 meter, dus daar kun je aardig wat mee versieren!

Ballonnen 4 jaar kopen

Je kunt ook kiezen voor latex ballonnen met cijfers om je verjaardagsfeestje te decoreren. We hebben deze in de leeftijden tot en met 12 jaar. Latex ballonnen met een cijfer kun je bijvoorbeeld ook leuk gebruiken bij een ballonnenboog en ze leuk clusteren tot een prachtige ballonnen decortie. Voor het opblazen van latex ballonnen kun je het beste een ballonnenpomp gebruiken.

Bestel al je 4 jaar versieringen bij i-Presents

Bij i-Presents shop je dus de allerleukste 4 jaar kind versieringen. Van vlaggetjes 4 jaar tot aan ballonnen met een 4 erop, we hebben het allemaal. Ook de folie cijferballonnen 4 hebben we in diverse kleuren en maten. Kun je jouw gewenste cijfer 4 feestartikel niet vinden, bel of mail ons dan, wij helpen je graag verder!
 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel