Sorteer op


WENS STICKERS

Een wens sticker maakt je traktatie persoonlijk

Heb je ons uitgebreide assortiment ronde wensstickers als gezien? Deze stickers zijn op dit moment echt HOT. Ze kosten maar 10 cent per stuk en zijn er in heel veel verschillende tekstopdrukken. Je maakt hiermee je traktatie extra persoonlijk. 

Leeftijd stickers 

Bij elke traktatie kun je ze erbij bestellen maar ze zijn ook los te bestellen. Deze stickertjes zijn er met diverse teksten maar ook met de leeftijden 1 tot en met 10 jaar.

Traktatie samenstellen

Heb je een leuke traktatie uitgezocht en wil je deze nog een beetje extra fraai versieren? Bij heel veel van onze Doe-het-zelf traktaties krijg je de keuze om een wenssticker toe te voegen aan je traktatie. Je kunt een keuze maken uit de vele soorten stickers die wij in ons assortiment voeren. 

Wensstickers met leeftijd

Wil je laten zien hoeveel jaar je geworden bent? Plak dan zo'n leuke leeftijd sticker op je traktatie. We hebben deze stickers in de leeftijden 1 tot en met 10 en je kunt ze allemaal per stuk bestellen!

De -altijd goed- stickers

We hebben uiteraard ook stickers in het assortiment die van algemene aard zijn. Denk aan Hiep Hiep Hoera, of ik ben jarig, daar zit je altijd goed mee. De sticker "vandaag is het feest" is ook een veel bestelde sticker.

Stickers voor de juf of bij afscheid schooljaar

Wil je een leuk juffen cadeautje geven of een bedanktje schenken aan je meester aan het einde van het schooljaar? Dan hebben we voor deze gelegenheid uiteraard de leukste wensstickers voor jou op een rijtje gezet. Je kunt ze per stuk bestellen, dus je hebt er altijd precies genoeg.

 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel