ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Op alle bestellingen bij i-Presents gelden onze Algemene Voorwaarden.
Klanten die bij i-Presents bestellen verklaren tevens akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Algemeen
Op alle overeenkomsten met i-Presents zijn deze voorwaarden van toepassing.
Het plaatsen van een bestelling houdt in dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Prijzen
De door i-Presents gehanteerde prijzen zijn in euro’s en exclusief verzendkosten.

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging waarin het totaalbedrag van de bestelling en de verzendkosten vermeld staan.

Betaling
Het totaalbedrag van de bestelling en de verzendkosten dient vooraf te worden overgemaakt aan
i-Presents. De bestelde artikelen worden 7 dagen gereserveerd. Zodra de betaling is bijgeschreven op onze rekening worden de artikelen verzonden. Als de betaling na 3 dagen nog niet is ontvangen stuurt i-Presents een herinnering. Indien er binnen 2 dagen geen reactie of betaling volgt, zullen de artikelen weer beschikbaar worden gesteld in de webwinkel.
i-Presents stelt het zeer op prijs indien klant ons op de hoogte stelt toch van de koop af te willen zien.


Betalingstermijn
Betalingen dienen binnen 7 werkdagen te geschieden, mits anders is overeengekomen.
 

Levering
i-Presents draagt zorg voor een snelle en goede levering van de bestelde artikelen binnen een redelijke termijn.

Levertermijnen:
Kant en klare traktaties, juf en meester minimaal 2-5 werkdagen, anders vooraf bericht.
Voor alle overige artikelen geldt een levertijd van 1 á 2 werkdagen, mits alles op voorraad is. Anders geven wij vooraf bericht.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraging in de levering als gevolg van een foutief of onvolledig ingevuld klantadres.  Het correct ingeven van het adres  is de verantwoordelijkheid van de klant zelf.


Betaalkosten IDEAL
Wij vragen een kleine bijdrage voor de betalingen die via IDEAL gedaan worden. Webwinkels zoals i-Presents moeten op hun beurt per transactie afrekenen bij  Mollie. Dit is om e.e.a. kostendekkend te houden.
 

Verzending
De bestelde artikelen worden pas na ontvangst van de betaling verzonden. De klant zal via e-mail geïnformeerd als de bestelling verzonden is. Indien i-Presents onverhoopt niet in staat is om de bestelling uit te voeren zal u via email zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gebracht.

i-Presents is niet aansprakelijk voor het zoekraken van poststukken of schade aan bestelde artikelen tijdens of na verzending.

Ophalen bestelling
Op verzoek kan een bestelling worden afgehaald als dit in het opmerkingen veld wordt vermeld van de bestelling. Dit geschiedt op afspraak.

 

De verzendkosten
pakketpost binnen Nederland tot 10kg via Postnl € 6,95

briefpost binnen Nederland tot 500 gram met track en trace code € 4.60

pakketpost naar België tot 10 kg € 9.95

briefpost België tot 500 gram € 8.95

Bij bestellingen vanaf € 50,00 berekenen wij géén verzendkosten voor Nederlandse adressen.

Retourneren
Na ontvangst van de bestelling heb je het recht om de bestelde artikelen (of een deel hiervan) met geldige binnen 7 dagen te retourneren.
Dit dient wel binnen 24 uur na ontvangst van de artikelen via email doorgegeven te worden aan
i-Presents. i-Presents zal het bedrag van de geretourneerde artikelen (exclusief verzendkosten) binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen terugstorten onder voorwaarde dat de artikelen in exact dezelfde staat zijn als hoe deze door i-Presents zijn verzonden.

De verzendkosten van en retourzending zijn voor eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen op het bedrag in mindering worden gebracht. Op kant en klare traktaties wordt 60% van het bedrag geretourneerd, omdat deze artikelen met de hand gemaakt worden en de snoepjes in versheid achteruit gaan en daardoor niet meer verkocht kunnen worden.

i-Presents behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of slechts gedeeltelijk te vergoeden wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen beschadigd zijn.

Artikelen
Alle artikelen die i-Presents aanbiedt zijn in uitstekende staat mits anders vermeld. Eventuele gebreken aan een artikel worden uiteraard vermeld.

Kwaliteit
De kant en klare traktaties en de juf en meester traktaties worden met de hand gemaakt en kunnen mogelijk iets van elkaar afwijken.

Privacy
i-Presents gebruikt uw persoonlijke gegevens om een klantenbestand samen te stellen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen vertrouwelijk behandeld worden. Bezoekers van i-Presents kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief, het emailadres zal enkel gebruikt worden overeenkomstig het doel.

i-Presents heeft graag tevreden klanten, mocht er toch een klacht zijn, laat ons dit dan weten per email. Wij zullen onze uiterste best doen om samen naar een oplossing te zoeken.

Herroepingsformulier
Per 13 juni 2014 bestaat  de wettige mogelijkheid om uw bestelling/overeenkomst na ontvangst te herroepen.

U kunt dit doen door onderstaand formulier in te vullen en duidelijk aan te geven waarom u e.e.a. wilt herroepen. U heeft hiervoor een bedenktijd van 14 dagen vanaf dag van ontvangst. Het aankoopbedrag zal teruggestort worden wanneer wij uw retourzending in onbeschadigde en ongeopende staat ontvangen hebben. Voor Kant en Klare traktaties geldt een teruggave van 75%. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.U dient ten alle tijde aan ons te melden dat u uw bestelling gaat terugsturen.U kunt uw retourzending sturen naar:

i-Presents
ovv retourzending bestelnummer
Molenwerf 1
2941 TD Lekkerkerk

download hier het formulier voor herroeping

 

Voor klanten buiten Nederland en België

Wij leveren uitsluitend aan adressen in Nederland en België. Woont u buiten dit gebied, dan kunt u ten alle tijden even contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

 

© 2013 - 2021 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel