LEVERTIJDEN

Wij streven er naar om uw bestelling met zorg te versturen en binnen een redelijke termijn.

Wij snappen dat u uw bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. Wij proberen zoveel mogelijk alle bestellingen die vóór 12 uur bij ons zijn binnen gekomen dezelfde dag nog te versturen.


De levertijden zijn voor Nederlandse adressen:

Alle artikelen: Vóór 12 uur bestelt, dezelfde dag nog verzonden, mits alles op voorraad is.

Alle bestellingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en pas verzonden als de betaling voldaan is.

De bestelling wordt geleverd via Postnl. Deze levert op maandag geen briefpost af. Bestelt u op vrijdag, dan houdt dit in dat u op zijn vroegst dinsdag uw (briefpost) bestelling in huis heeft. Houdt hiermee dus rekening. 

Zaterdag-en zondag bestellingen worden op maandag verzonden voor ontvangst dinsdag/woensdag. De periode rond de feestdagen is altijd extra druk bij de post. Hierdoor kunnen vertragingen ontstaan. Wij kunnen daar echter niet voor aansprakelijk gesteld worden.
           

Bestel tijdig om teleurstellingen te voorkomen. 

Wij verzenden onze bestellingen via Postnl, zij leveren normaliter binnen binnen 1 á 2 werkdagen.  De verantwoording ligt op dit vlak bij Postnl. Mocht uw bestelling niet op tijd arriveren of heeft u vragen waar uw bestelling blijft, dan raden wij u aan contact op te nemen met Postnl Service. Wij adviserren altijd de verzendoptie "met track en trace" te kiezen, dan kunt u altijd zien wanneer uw pakje bezorgd gaat worden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging in levertijd als het door u ingevulde adres niet klopt of onvolledig is ingevuld. Let daarom bij het afronden van uw bestelling dat alles correct en volledig is ingevuld.

Heeft u problemen met de aflevering door Postnl, dan dient u dit rechtstreeks met hen te regelen. Telefoonnummer 088 - 2255555.

Bezorgen in de ochtend of in de middag. - op dit moment niet mogelijk

Postnl biedt de mogelijkheid om uw tijdstip van bezorging zelf te bepalen. U kunt  aangeven bij het bestelproces wanneer u uw bestelling wenst te ontvangen. Hier zitten echter kosten aan verbonden die Postnl aan ons doorberekend. Voor een ochtend bezorging wordt € 1.25 extra in rekening gebracht, voor een avond bezorging € 10.-. Deze tarieven zijn vastgesteld door Postnl. In hele drukke periodes zoals in decembermaanden bieden wij deze optie niet aan omdat het veelal niet haalbaar is.

 

 

© 2013 - 2023 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel