LEVERTIJDEN

Wij streven er naar om uw bestelling met zorg te versturen en binnen een redelijke termijn.


De levertijden zijn voor Nederlandse adressen:

Alle artikelen: 1 á 2 werkdagen, mits alles op voorraad 

Kant en klare traktaties, juf en meester  -  2 tot 4  werkdagen, indien anders, dan vooraf bericht

Alle bestellingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en pas verzonden als de betaling voldaan is.

De bestelling wordt aangeleverd via Postnl. Deze levert op maandag geen briefpost af. Bestelt u op vrijdag, dan houdt dit in dat u op zijn vroegst dinsdag uw (briefpost) bestelling in huis heeft. Houdt hiermee dus rekening. 

Zaterdag-en zondag bestellingen worden op maandag verzonden voor ontvangst dinsdag/woensdag. Vóór de feestdagen is het altijd extra druk bij de post. Hierdoor kunnen vertragingen ontstaan. Wij kunnen daar echter niet voor aansprakelijk gesteld worden.
           

 Bestel tijdig om teleurstellingen te voorkomen. 

Wij verzenden onze bestellingen via Postnl, zij leveren normaliter binnen vaak binnen 1 á 2 werkdagen. Er kan tijdens het vervoer altijd iets gebeuren waardoor de aflevering vertraging op loopt. Daar kunnen wij echter niet voor aansprakelijk gesteld worden. De verantwoording ligt op dit vlak bij Postnl. Mocht uw bestelling niet op tijd arriveren of heeft u vragen waar uw bestelling blijft, dan raden wij u aan contact op te nemen met Postnl Service. Wij adviserren altijd de verzendoptie "met track en trace" te kiezen, dan kunt u altijd zien wanneer uw pakje bezorgd gaat worden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging in levertijd als het door u ingevulde adres niet klopt of onvolledig is ingevuld. Let daarom bij het afronden van uw bestelling dat alles correct en volledig is ingevuld om teleurstellingen te voorkomen.


Bezorgen in de ochtend of in de middag.

Postnl biedt de mogelijkheid om uw tijdstip van bezorging zelf te bepalen. U kunt  aangeven bij het bestelproces wanneer u uw bestelling wenst te ontvangen. Hier zitten echter kosten aan verboden die Postnl aan ons doorrekend. Voor een ochtend bezorging wordt € 1.25 extra in rekening gebracht, voor een avond bezorging € 10.-. Deze tarieven zijn vastgesteld door Postnl.

 

 

© 2013 - 2020 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel