Sorteer op


TRAKTATIE VOOR JUF EN MEESTER

 

Juf en meester traktatie

Als je mag trakteren in de klas mag je uiteraard je juf of meester niet vergeten. Een lekker chocolaatje met een zakje thee of een heerlijk geurzakje met een fraaie wenstticker "voor de liefste juf" is natuurlijk hartstikke leuk om te geven maar ook zeker om te krijgen. 

Afscheids traktatie: een juffen cadeautje

Ook voor afscheid van de creche of peuterspeelzaal of aan het einde van het schooljaar hebben wij de leukste afscheid traktaties en afscheid bedankjes voor de juf of meester. Bij i-Presents kan je voor een leuk prijsje de leukste juffen en meester cadeautjes online bestellen. Bij afscheid van de basisschool of bij afscheid van je klas kun je een leuke wenssticker met bijpassende tekst bestellen. Teksten zoals " Aju paraplu ik ga naar de basisschool"  of "Ik zwaai gedag omdat ik naar de bassischool mag" zijn daar uitermate geschikt voor.

Dag van de leerkracht

De Dag van de Leerkracht wordt in ruim 90 landen ter wereld gevierd. Deze dag is sinds 1962 meerdere keren van datum veranderd, waardoor deze gebeurtenis in verschillende landen op verschillende momenten gevierd wordt.

Bij ons in Nederland valt de Dag van de Leerkracht altijd op 5 oktober. Kinderen geven dan leuke kleine juffen cadeautjes of traktaties voor juf en meester. jaar vindt de dag van de leerkracht plaats op 5 oktober 2024. De Dag van de leerkracht wordt ook wel eens juffen of meersterdag genoemd. Vaak worden op deze speciale dag alle verjaardagen van de leerkrachten gevierd. Het is op school dan ook vaak een dag met allerlei festiviteiten. De juffen en meesters trakteren deze dag zelf ook!

Handgemaakte cadeautjes voor juffen

Vrijwel alle juf en meester bedankjes zijn met de hand gemaakt. De kaartjes met armbandjes met naamkraaltjes of "A hug in a cup" traktatie met een zakje thee en een mini chocolaatje zijn met de hand gemaakt. Daardoor is het mogelijk dat ze qua uitvoering soms een beetje van elkaar verschillen. Dat maakt het ook weer extra leuk, want laat het zien dat het geen productiewerk is maar een met zorg en aandacht gemaakt cadeautje is. Als je zo'n leuk juffen cadeautje geeft kom je zeker goed voor de dag.  Tijdens de juf en meesterdag wordt een zelfgemaakte tekening natuurlijk ook gewaardeerd, maar met een handgemaakt juffen cadeau van i-Presents maak je zeker een goede indruk!

Juffendag presentjes

Sommige scholen organiseren tegenwoordig ook 1 speciale dag voor alle jarige juffen en meesters. Alle leerkrachten worden dan allemaal op 1 dag in de watten gelegd en het is dan ook voor ieder kind erg leuk om een origineel juffen cadeautje of meester cadeautje te geven. 

 

 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel