Sorteer op

 

PEPPA BIG KINDERFEESTJE

Wie is Peppa?

Peppa Big of Peppa Big is een klein ondeugend varkentje dat allerlei leuke avonturen beleefd met haar broerje George Big, samen het haar moeder  Mummy en vader Daddy Big. Haar vriendjes Rebacca rabbit, Suzy Sheep, Pedro Pony, Gerald Giraffe, Freddie Fox en nog veel meer leuke vriendjes spelen daar een belangrijke rol bij. Peppa wordt op tv als tv serie getoond als cartoon en is erg leuk voor kinderen om naar te kijken. Haar avonturen eindigen altijd met een luid geknor. Peppa Big is een echt feestnummer en daarom vinden wij het enorm leuk dat we als  i-Presents dit leuke Peppa Big feestthema aan ons assortiment hebben toegevoegd.

Peppa Big verjaardag

Maak van de verjaardag van je kind een onvergetelijke dag met onze leuke feest collectie Peppa Big verjaardags versieringen. Of je nu op zoek bent naar Peppa Big ballonnen, Peppa Big tafeldecoraties of Peppa Big feestartikelen, wij hebben alles wat u nodig heeft om een geweldig Peppa Big verjaardagsfeest te organiseren.

Een Peppa Big kinderfeestje vieren

Bij het organiseren van een Peppa Big kinderfeestje is elk detail belangrijk. Daarom bieden wij een breed scala Peppa Big feestartikelen en tafeldecoraties aan. Combineer onze Peppa Big bekertjes met bijpassende Peppa Big tafelkleden, Peppa Big servetten en Peppa Big feestbordjes om een feestelijke sfeer te creëren waarin zowel jongen als ook oudere gasten kunnen genieten van hun favoriete Peppa Big lekkernijen.

Peppa Big feestartikelen

Bij het organiseren van een Peppa Big kinderfeestje is elk detail belangrijk. Daarom biedt i-Presents een leuk assortiment Peppa Big feestartikelen. Combineer onze ballonnen met de Peppa Big Vlaggetjes en hang daar bijvoorbeeld een multi color ballonnenboog bij om in dezelfde vrolijke kleurtjes te blijven. Met onze Peppa Big feestartikelen maak je van je verjaardagfeestje een echt Peppa Big kinderfeestje!

Je Peppa Big feestje goed voorbereiden

Breng je hele familie bij elkaar en nodig je je vriendjes en je vriendinnetjes uit voor jouw Peppa Big feestje.  Dat doe je met de leuke Peppa Big uitnodigingskaartjes die i-Presents hiervoor in het assortiment heeft. Hierop kun je alle informatie kwijt die betrekking heeft op het vieren van je feestje.  Verstuur je uitnodiginskaartjes wel voortijdig, zodat iedereen even de tijd krijgt om te reageren. Tijdens je feestje kun je leuke Peppa Big spelletjes doen of een Peppa Big speurtocht of knutselwerkjes maken. Je kunt op internet heel veel leuke activiteiten vinden die je kunt doen tijdens je Peppa feestje.

Is je verjaardagsfeestje ten einde, dan kun je je gasten een leuk Peppa Big uitdeelzakje meegeven met daarin wat lekkere snoepjes of uitdeel cadeautjes. Zo gaan de kinderen allemaal met een blij gezicht naar huis.

Dek je feesttafel Peppa feest decoratie

Hoe versier je je huiskamer in een totale Peppa Big wereld waar iedereen het naar zijn zin heeft? Met de mooie Peppa Big feestdecoratie gaat dat zeker lukken. Tevens voeren wij een mooi assortiment tafeldecoratie van Peppa Big en hiermee kun je je feest tafel of hapjes tafel fraai decoreren of versieren. We hebben hiervoor een Peppa Big tafelkleed die je zowel binnen als buiten goed kunt gebruiken. Omdat deze van plastic is is het niet erg als je wat knoeiers op je feestje krijgt, want het kleed is zo weer schoon. De leuke kartonnen Peppa Big feestbordjes, de leuk gekleude Peppa Big servetjes en de bijpassende Peppa Big drinkbekertjes mogen zeker niet ontbreken. Strooi tussen al het feestservies wat Peppa Big tafelconfetti en je maakt van je tafel een echte feesttafel! Je kunt je huiskamer tevens versieren met mooie roze rozetten of papieren waaiers, kleurige ballonnen of vlaggetjes in vrolijke kleuren. Als je alles met elkaar combineert kom je tot de mooiste creaties!

Peppa Big traktaties uitdelen in de klas

Als je jarig bent dan mag je natuurlijk trakteren en dan is het ontzettend leuk als je je traktaties aanpast aan het feestthema Peppa. We hebben leuke uitdeelboekjes van Peppa en George en daar kun je een leuke traktatie van maken. Je kunt ook een doe-het-zelf pakketje bestellen waarbij je alle spulletjes krijgt die je nodig hebt om deze traktatie te kunnen maken. De zakjes, lintjes, de Peppa Big sticker, het uitdeel boekje, een Peppa Big traktatie labeltje en een snoepje zitten er allemaal bij. Zo kun je direct aan de slag om zelf een leuke Peppa Big traktatie te maken. Je kunt dit samen met je kindje doen, dat maak het extra gezellig!

Kant en klare Peppa Big traktaties bestellen

Ben je totaal niet handig, heb je geen tijd of kies je gewoon voor gemak, dan kun je je Peppa Big traktatie ook door ons laten maken. Je kiest dan het aantal traktaties en wij vragen dan een kleine bijdrage per traktatie voor het maken. Wij maken dan voor jou je traktatie helemaal op maat en het wordt als kant en klare traktatie bij jou thuis bezorgd. Netjes verpakt en met een klein aardigheidje voor de jarige is het niet alleen voor de jarige maar ook voor jou een feestje om je bestelling uit te pakken. 

Hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat kun je vinden onder het kopje "Je traktaties laten maken". Hier staat uitgebreid beschreven hoe deze service van i-Presents werkt. Let er wel op dat we wat tijd nodig hebben om je traktaties tot een mooi geheel te maken, dus reken op een extra levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Heb je je kant en klare Peppa Big betaalt, dan gaan we er direct mee aan de slag. We sturen het dan naar je toe en je kunt de traktaties direct uitdelen.

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel