Sorteer op

VERJAARDAGSTAART KAARSJES
 

Verras je kind met een feestelijke taart!

Een verjaardag is een bijzondere dag voor je kind, en wat is er nu leuker dan een geweldige taart om dit te vieren? Een prachtig versierde verjaardagstaart is het middelpunt van elke kinderverjaardag en het zorgt voor blije gezichten en plezier bij je kind. Met de juiste taartversiering en leuke taartkaarsjes wordt het uitblazen van de kaarsjes voor op de taart een fantastisch moment waar je kind  en jij als ouder nog lang van zal nagenieten.

Een feestelijke taart begint natuurlijk met de basis: de taart zelf. Kies voor een smaak waar je kind dol op is, of maak het extra persoonlijk door zijn of haar favoriete ingrediënten toe te voegen. Denk aan chocolade, fruit of gekleurde slagroom. Dripcakes zijn ook erg hip voor verjaardagen. Vergeet niet om rekening te houden met eventuele allergieën!

Taartkaarsjes

Wat maakt een taart nu echt feestelijk? Juist, taart kaarsjes! Gebruik leuke dunne kaarsjes of gekleurde kaarsjes, kleine kaarsjes of cijfer kaarsjes die wij in ons assortiment hebben. We hebben ook heel veel taartkaarsjes in speciale kinderthema's zoals dino kaarsjes, voetbal kaarsjes of misschien is voor de jarige een glitter cijferkaarje 3 jaar wel passend. Voor elke leeftijd hebben wij de leukste zilveren glitter cijferkaarsjes die je uiteraard ook in dubbele cijfers kan combineren.

Is de jarige helemaal gek van Pokemon, dan kies jij natuurlijk de Pokemon verjaardagskaarsjes! Ook zijn de kaarsjes met de gekleurde vlammetjes een verrassing op jouw verjaardagstaart. Ga je een eerste verjaardag vieren, dan zijn de Nijntje 1 jaar kaarsjes ook ontzettend leuk.

Zo zie je maar dat je met veel  vrolijke kleuren en grappige vormen je taart extra speciaal kan maken.  De cijferkaarsjes laten zien hoe oud je kind wordt, en de  thema kaarsjes die passen weer heel goed bij het favoriete themafeestje van je zoon of dochter. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het moment waarop je kind de kaarsjes mag uitblazen is het hoogtepunt van de verjaardag! Broertjes en zusjes, opa's en oma's vriendjes en vriendinnetjes zijn er allemaal bij als jij dit moment vol spanning en vreugde gaat meemaken. Dit is waar je kind zo naar uitkijkt. Dus, maak er een feestje van door samen te zingen en te applaudisseren wanneer alle kaarsjes gedoofd zijn.

Maar vergeet niet dat de taart zelf ook aandacht verdient. Maak gebruik van taartversiering, zoals gekleurde muisjes, discodip of marsepeinen figuurtjes, om de taart er nog feestelijker uit te laten zien. Je kunt ook kiezen voor een eetbare foto op de taart, met bijvoorbeeld een afbeelding van je kind of zijn of haar favoriete tekenfilmheld.

Maak de verjaardagstaart nóg specialer door hem samen met je kind te versieren. Laat hem of haar helpen bij het kiezen van de kaarsjes en maak er een gezellige activiteit van. Zo creëer je niet alleen mooie herinneringen, maar zorg je er ook voor dat de taart een echt persoonlijk tintje krijgt. Vier het leven en creëer onvergetelijke momenten samen met je kind!

Maak de taart extra speciaal met leuke taartkaarsjes

Een verjaardagstaart is pas compleet met leuke taartkaarsjes! Het uitblazen van de kaarsjes is een magisch moment waar kinderen vol verwachting naar uitkijken. Met de juiste keuze aan kaarsjes kun je de taart extra speciaal maken en het feestgevoel versterken. Kies voor kaarsjes in vrolijke kleuren en grappige vormen om de taart te versieren.

Cijferkaarsjes

Zoek naar cijferkaarsjes die laten zien hoe oud je kind wordt, wat zorgt voor een persoonlijk tintje aan de taart. Ook kun je kiezen voor thematische kaarsjes die passen bij het favoriete onderwerp van je zoon of dochter, zoals dieren, superhelden of prinsessen.

Speciale taartkaarsjes

Denk ook eens aan speciale effectkaarsjes, zoals onze kaarsjes met gekleurde vlammetjes. Deze geven de verjaardagstaart een magisch en feestelijk accent. Taartkaarsjes in speciale thema's zijn ook altijd erg gewild. Denk maar eens aan taartkaarsjes met dino's of Pokemon taartkaarsjes. 

Vergeet niet om de camera gereed te hebben om dit kostbare moment vast te leggen. Het gezicht van je kind, stralend en vol geluk, is iets wat je wilt koesteren in de jaren die volgen. 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel