Sorteer op

 

VERSIERING 0 en 10 JAAR

Cijfer ballon 0 

Cijferballonnen zijn er in heel veel soorten waardoor je ze kunt aanpassen aan jouw wensen voor je thema feest. i-Presents heeft de meest populaire kleuren voor je uitgezocht, gouden folie ballonnen, zilveren folieballonnen, zwart en pastekleurige ballonnen. Kortom, cijfer ballonnen zijn een leuke en veelzijdige manier om verjaardagen en jubilea te vieren.​  Vooral gouden cijfer ballonnen zijn populair, omdat ze een chique en feestelijke sfeer creëren. Of je nu één cijferballon wilt gebruiken om een specifieke leeftijd aan te duiden, of meerdere cijfers om bijvoorbeeld een jaartal te vormen, met deze grote cijfer ballonnen maak je elk feest compleet.

Grote cijfer 0 ballonnen om een mooi rond getal te maken 

De grote cijfer ballonnen komen goed tot zijn recht als je hangt in een ruimte waarin de overige feestversiering in dezelfde kleur is afgestemd. Op onze website vindt je daarom alle feestdeocratie op kleur gesorteerd. Maar ben je op zoek naar een speciaal cijfer, dan hebben we die ook voor jou allemaal op 1 pagina geplaatst zodat je makkelijk je keuze kunt maken.   Als je een tiener in huis krijgt, dan is deze ballon met cijfer 0 gecombineerd met een cijfer 1 een leuke combi.

Verjaardag en lustrum feestversiering met een 0

Het cijfer 0 combineer je met andere cijferballonnen om een mooie ronde leeftijd in ballonnen te maken. Wij hebben alle cijferballonnen 1 tot en met 9 in 2 formaten. Een klein formaat van 35 cm en een groot formaat van 86cm. Heb je nummer ballonnen nodig om een statement te maken, dan is het grote formaat van 86cm een uitstekende keuze. We hebben ze in goud, zilver, zwart en rose-goud. Je kunt alle leeftijden maken door ze met elkaar te combineren. 

Als je wilt dat je cijferballonnen mooi blijven "zweven", dan adviseren wij je om de ballonnen te vullen met helium. Hang aan de cijferballonnen een lint met daaran wat ballonnen gewichtjes en je cijferballonnen blijven netjes op hun plaats zweven.

Vlaggenlijn Hoera 10 jaar  

Als je je huiskamer vrolijk wilt versieren dan zijn de leeftijd vlaggetjes altijd een goede keuze om te gebruiken bij de cijfer ballonnen. We hebben de leeftijd vlaggetjes tot de leeftijd 12 jaar omdat onze website zich voornamelijk richt op kinderfeestjes tot en met 12 jaar. De leeftijd vlaggenlijnen kun je leuk met diverse kleurrijke ballonnen decoreren tot een fraai geheel in jouw feestruimte. De vlaggenlijnen zijn van plastic, dus je kunt ze ook heel goed voor een feestje buiten gebruiken. De lengte is maar liefst 10 meter, dus daar kun je aardig wat mee versieren!

Ballonnen 10 jaar

Je kunt ook kiezen voor latex ballonnen met cijfers om je verjaardagsfeestje te decoreren. We hebben deze in de leeftijden tot en met 12 jaar. Latex ballonnen met een cijfer kun je bijvoorbeeld ook leuk gebruiken bij een ballonnenboog en ze leuk clusteren tot een prachtige ballonnen decortie. Voor het opblazen van latex ballonnen kun je het beste een ballonnenpomp gebruiken.

Wensstickers Hoera 10 jaar

Mag jij als 10-jarige trakteren in de klas, gebruik dan zo'n leuke ronde wenssticker met de tekst Hoera 10 jaar op je traktatie. Dit is tegenwoordig een ontzettend leuke manier om te laten zien hoe oud je geworden bent. Deze wensstickers Hoera 10 jaar kun je per stuk bestellen. Als je een trakatie in onze webshop bestelt kun je direct met je bestelling meebestellen.

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel