Sorteer op

 

KINDERFEESTJE PAARDEN

Paarden kinderfeestje vieren

Als je een kind hebt dat helemaal gek is op alles wat met paarden te maken heeft, dan is het enorm leuk om een verjaardag in het thema paarden te vieren. i-Presents heeft hiervoor een leuk assortiment samengesteld waaruit jij zeker je leukste paarden versiering kunt vinden. Er is niets leuker dan je kind verrassen met een huiskamer vol met paardenslingers en paarden ballonnen!

Paarden versiering bestellen

Bij i-Presents hebben we een aantal leuke collecties met paarden decoratie. Zo hebben we een collectie paarden versiering van het merk Paper Dreams en een fraaie serie paarden feestartikelen van het merk Amscan. Zo kunnen we jou een mooi aanbod laten zien in de wereld van paarden feestdecoraties.

Paarden feestje thuis vieren

Tegenwoordig worden heel veel kinderfeestjes buiten de deur gevierd, omdat dat voor veel ouders makkelijk is. Maar het is natuurlijk ook leuk om je paarden kinderfeestje lekker thuis te vieren. Versier je huiskamer met leuke paarden ballonnen en paarden slingers en dek je tafel met de mooiste tafelversieringen. We hebben daarvoor mooie paarden bordjes en paarden bekertjes met bijpassende paarden servetjes die je daarvoor kunt gebruiken. Voor aktiviteiten tijdens jouw paarden kinderfeestje kun je op internet heel veel leuke ideeen opdoen, zoals knutselwerkjes of een leuke speurtocht. 

Paarden uitnodigingen versturen

Als je je kinderfeestje wilt gaan plannen, dan ga je eerst vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om op jouw paarden verjaardagsfeestje te komen. Hiervoor kun je leuke paarden uitnodigingskaartjes gebruiken waarop je al je informatie kunt schrijven die betrekking hebben op jouw paarden feestje. We hebben hiervoor 2 soorten uitnodigingskaartjes in ons assortiment. Kaartjes met en kaartjes zonder enveloppe. Verstuur je uitnodigingen ruim van te voren, zodat jouw gasten op tijd kunnen laten weten of ze komen.

Paarden traktaties bestellen

Als je jarig bent dan is trakteren toch wel een van de leukste momenten van de dag. In de klas sta je de hele dag in het middelpunt van de belangstelling en hoe fijn is dat! Trakteren is dan ook zo'n moment waar je goed mee voor de dag wilt komen en daarvoor hebben wij leuke een leuke paarden traktatie voor school in ons assortment. Deze paarden traktatie wordt als doe-het-zelf pakketje geleverd, zodat jij deze samen met je kind kunt maken. De trakaties zijn eenvoudig te maken, dus als je er zelf nog een eigen draai aan wilt geven is dat altijd mogelijk. Hou je van makkelijk en wil je je paarden traktaties kant en klaar bestellen, dan kan dat bij i-Presents ook.

Paarden traktaties kant en klaar bestellen

Als je geen tijd hebt of helemaal niet handig bent met knutselen, dan is het ook mogelijk om je traktaties kant en klaar bij ons te bestellen. Je kiest je traktatie uit, en wij zorgen ervoor dat deze helemaal op maat voor jou gemaakt wordt. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de pagina "traktaties laten maken". Hier staat beschreven hoe dit in zijn werk gaat.

Alle paarden feestartikelen in 1 webshop

Bij i-Presents kun je alles voor je paarden kinderfeestje in 1x bestellen. Je paarden versiering voor in je huiskamer maar ook voor mooie tafel versieringen en traktaties kun je bij ons terecht. Van paarden uitdeelzakjes en paarden uitnodigingskaartjes tot aan paarden swirls en paarden vlaggetjes, bordjes, bekertjes en uitdeel cadeautjes, je vindt het allemaal bij i-Presents.
 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel