Sorteer op

 

UITNODIGINGSKAARTJES

De leukste uitnodigingen voor je kinderfeestje

Een kinderfeest kan niet leuker beginnen dan met het schrijven van de uitnodigingskaarten. Nodig jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor jouw thema verjaardagsfeestje, we hebben daarvoor de allerleukste uitnodigingskaartjes voor jou uitgezocht.

Uitnodigigingen voor elk kinderfeest thema

Bij i-Presents vind je een leuke collectie verjaardags uitnodigingen in heel veel verschillende kinderthema's. Laat de voorpret van jouw kinderfeestje beginnen met het uitkiezen en versturen van leuke uitnodigingen dat precies in het thema past van jouw feestje. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit met een uitnodiging voor jouw feestje en maak van jouw verjaardag een onvergeterlijk avontuur, beginnend bij een uitnodiging!

Maak jouw kinderfeestje helemaal perfect

Een uitnodigingkaart is het visitekaartje voor een perfect kinderfeestje, want met een mooie invitatie laat je je genodigden zien om welk soort thema jouw verjaardagsfeestje draait. Je geeft meteen al een hint in welke richting ze moeten zoeken voor een leuk verjaardagscadeautje.

i-Presents hanteert eerlijke en betaalbare prijzen voor alle feest collecties en we zorgen ervoor dat u voor uw feestje de juiste keuze kunt maken en dat er wat te kiezen valt. Ben je op zoek naar iets heel speciaals en staat het er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan kunnen we je vast verder helpen.

Hoeveel kinderen ga je uitnodigingen voor je feestje?

Bedenk samen met je kind wie hij/zij graag wilt uitnodigen. Kinderen uit de klas, uit de buurt of van de sportvereniging waar graag mee gespeeld wordt. Een ongeschreven regel voor het aantal gasten is eenvoudig: de leeftijd is gelijk het aantal kinderen. Dus wordt je kindje 6 jaar, dan is 6 kindjes genoeg. Zo blijft alles een beetje controleer- en handelbaar voor jou en ook voor de jarige.

Hoe lang van tevoren stuur je een uitnodiging?

Het is handig om ruim op tijd de ouders van de vriendjes of vriendinnetjes te polsen of het kind kan op de door jou gewenste dag en tijd. Zo voorkom je teleurstellingen als er een aantal kinderen niet kunnen komen. Verstuur je uitnodigingen ruim op tijd, zeker een week of twee van tevoren zodat iedereen er rekening mee kan houden en de datum kan reserveren. Houd ook rekening met eventuele schoolvakanties. Dus is je kindje jarig in november, regel dan je uitnodiging rond de herfstvakantie.

Welke informatie zet je op een uitnodigingskaart?

De volgende informatie moet zeker vemeld worden:
1. hoe oud word je kind
2. Wanneer en hoelaat wordt het feestje gevierd/gehouden?
3. De plaats / locatie van het feestje
4. Gegevens waar je bereikbaar bent, dus telefoonnummer etc.
5. Het eventuele thema waarin je je feestje gaat geven
6. Een kleine cadeautip
7. vraag ook over er kindjes allergieen hebben.
8. Geef aan of de gasten worden thuis gebracht of dat ze opgehaald moeten    worden.

 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel