Sorteer op

KINDERFEESTJE LOL SURPRISE

 

LOL verjaardag versiering

Is je dochter helemaal gek op alles wat met LOL Surprise te maken heeft? Dan zit je goed bij i-Presents, want bij ons vind je namelijk diverse LOL Surprise feestartikelen voor een LOL kinderfeestje!

De grote collectie LOL poppetjes is razend populair bij meisjes door hun vrolijke kleuren en glitter outfits. Ze beleven de leukste avonturen en zijn vriendinnen voor het leven. Deze LOL poppetjes zitten vaak in een bal verstopt en je weet dus van te voren niet welk poppetje eruit komt. Het is dus echt een verrassing of ook wel een Surprise! LOL Suprise versiering kan dus de verjaardag van je dochter helemaal compleet maken als zij op haar verjaardag verrast wordt met een fraai versierde woonkamer vol met leuke LOL versieringen zoals de LOL ballonnen en de LOL Happy Birthday letterslinger.

LOL uitnodigingen versturen

Als je een kinderfeestje LOL goed wilt organiseren, dan adviseren wij je het "stappenplan voor een kinderfeestje" erop na te slaan. Hierin staan leuke tips en weetjes die jouw LOL kinderfeest tot een geslaagd feestje zullen maken.

Allereerst begint jouw feestje met het sturen van leuke LOL. uitnodigingskaartjes. Hierin kun je alle informatie kwijt wat betrekking heeft op jouw kinderverjaardags feestje. Kinderen worden direct enthousiast bij het ontvangen van zo'n vrolijk gekleurde LOL uitnodiging

LOL versiering

Uiteraard zoek jij de leukste LOL versiering uit om jouw feestje leuk te decoreren. Roze, zwart en witte feestversiering passen heel goed bij dit thema. Maar ook zeker de leuke confetti ballonnen passen er altijd goed bij. De roze ballonnenboog en de  roze vlaggenlijnen kun je daar dan heel goed bij combineren. Omdat LOL Suprise zo populair is zullen al je gasten zich enorm verrast en welkom voelen bij zo'n mooi versierde huiskamer of feestlokatie.

LOL Verjaardag

Als je een LOL verjaardag gaat vieren kun je heel veel leuke spelletjes of knutselwerk-aktiviteiten vinden op internet. Uiteraard wil je met elkaar een echte LOL taart of dripcake  eten en dat doe je aan een mooi gedekte tafel met LOL bordjes, LOL drinkbekertjes en een bijpassend LOL tafelkleed. Na afloop van jouw feestje geef je al je vriendinnetjes en vriendjes een leuk LOL uitdeelzakje mee naar huis waar je wat leuke uitdeel cadeautjes en wat lekkere snoepjes in kunt doen. 

LOL traktaties

Als je jarig bent is het hoogtepunt van de dag toch wel het moment dat je mag trakteren in de klas. Je staat op school de hele dag in de belangstelling en met een fraaie geknutselde feestmuts mag jij de hele dat middelpunt staan. En als je dan ook nog eens mag een LOL traktatie mag uitdelen in de klas, is het feestje helemaal compleet. LOL traktaties kunt bij i-Presents als doe-het-zelf pakketje bestellen, zodat je deze zelf met de kindje in elkaar kunt knutselen en er je eigen draai aan geven. Je krijgt alle benodigde spulletjes in 1 pakketje geleverd. Je kunt zelf de bepalen welk snoepje er bij wilt doen en welke wenssticker je erop wilt plakken.

Kant en klare LOL traktaties bestellen

Vind je dat allemaal teveel gedoe of het je gewoon geen tijd om zelf traktaties te maken, dan kun je je LOL traktaties kant en klaar geleverd krijgen. Voor meer informatie over kant en klare traktaties bestellen, klik dan hier.

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel