Sorteer op

VERJAARDAG 1 JAAR

1e verjaardag van jouw kindje

Het vieren van de eerste verjaardag van een kindje is een mijlpaal en moet groots gevierd worden. Het is een speciale gelegenheid waarbij alle aandacht uitgaat naar de allerkleinste. Om deze dag extra feestelijk te maken, kan er gebruik worden gemaakt van speciale versiering voor 1 jaar.

Hoera 1 jaar!

Hoera! Jouw kindje viert zijn/haar eerste verjaardag en dat is natuurlijk een bijzondere dag en zal je ook niet snel vergeten. Het klopt inderdaad wat ze zeggen: de tijd gaat snel. Deze bijzondere dag is niet alleen een mijlpaal, maar ook een goed moment om even terug te denken aan de afgelopen 365 dagen. Want wat is jouw kindje gegroeid. Zo'n speciale verjaardag wil je niet zomaar voorbij laten gaan. i-Presents kan je daarbij helpen. Wij hebben een mooi assoriment 1 jaar versieringen en 1 jaar feestartikelen. Ook voor traktaties voor een 1e verjaardag op de creche of kinderdagverblijf kunnen wij je van dienst zijn.

Versiering 1 jaar verjaardag Nijntje 

Een populaire keuze voor versiering op de eerste verjaardag is Nijntje. Nijntje is geliefd bij zowel kinderen als ouders en brengt een vrolijke en speelse sfeer met zich mee. Door Nijntje versiering te combineren met andere feestelijke decoraties, kan het mooiste resultaat worden behaald. We hebben van de Nijntje versiering maar liefst 4 verschillende collecties, waarvan de roze collectie versiering meisje 1 jaar en de blauwe variant versiering jongen 1 jaar. De pastel collectie van de Nijntje versiering is zeker een goede optie als je een eerste verjaardag gaat vieren. 

Verjaardag 1 jaar versieren met vlaggetjes 1 jaar

Bij het versieren van de ruimte voor de eerste verjaardag kunnen slingers 1 jaar niet ontbreken. Deze slingers zijn speciaal ontworpen voor deze bijzondere gelegenheid en voegen een feestelijk tintje toe aan je feest locatie. Door te kiezen voor slingers met cijfer 1 wordt duidelijk dat het om de eerste verjaardag gaat. 

Bij een 1e verjaardag horen ballonnen 1 jaar

Welk kind is er nu niet gek op ballonnen! Dus zijn de 1e verjaardag ballonnen 1 jaar een onmisbaar onderdeel bij jouw 1 jaar versiering. Versiering met ballonnen zorgt voor een feestelijke sfeer en geeft de ruimte direct een vrolijke uitstraling. Vooral gekleurde ballonnen zijn populair bij een eerste verjaardag. Het gebruik van verschillende kleuren zorgt voor een speels effect en trekt de aandacht van de jarige jet of job. We hebben leuke 6-delige ballonnenset met Happy Birthday die geschikt zijn voor iedere verjaardag, maar uiteraard hebben we ook een mooie set ballonnen 1 jaar roze en een ballonnenset blauw met 1 jaar erop. Met onze fraaie verjaardag versiering 1 jaar kun je alle kanten op.

Grote cijferballonnen 1  

Speciale cijfer 1 ballonnen zijn perfect voor de eerste verjaardag. Deze ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in groot en klein formaat, waardoor je ze kunt afstemmen op het thema van het feestje. Met deze ballonnen kun je op een leuke manier laten zien dat jouw kindje één jaar oud wordt. Cijferballonnen zijn van folie en kun je opblazen met een rietje. Wil je dat je cijferballon lang mee gaat, dan kun je deze heel eenvoudig bijvullen met het rietje. Je kunt folieballonnen met een cijfer ook vullen met helium. Hang er dan ballonnen gewichtjes aan, zodat je ballon goed op zijn plaats blijft zweven.

Slingers voor een 1e verjaardag

De eerste verjaardag van jouw kindje is een bijzondere mijlpaal dat gevierd mag worden. En wat is er nu leuker dan de ruimte feestelijk versieren met diverse soorten slingers en vlaggenlijnen met een "1" van Nijntje? Deze slingers zijn speciaal uitgekozen om de eerste verjaardag extra feestelijk te maken.

Kaarsjes op de taart uitblazen

Een verjaardagstaart mag natuurlijk niet ontbreken op welke verjaardag dan ook maar de taart voor een eerste verjaardag moet wel een hele bijzondere zijn. Ga jij voor een dripcake of een gewone slagroomtaart? Een mooie houten topper One en en cijferkaarsje mogen daar niet bij ontbreken. Wij hebben voor jou de leukste verjaardagskaarjes,  cijferskaarsjes 1 en fraaie houten taart toppers ONE  om je taart fraai te decoreren.​

 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel