Sorteer op

 

1e VERJAARDAG

 
Het vieren van de eerste verjaardag van een kindje is een mijlpaal en moet groots gevierd worden. Het is een speciale gelegenheid waarbij alle aandacht uitgaat naar de allerkleinste. Om deze dag extra feestelijk te maken, kan er gebruik worden gemaakt van speciale versiering voor 1 jaar.


HOE VIER JIJ DE 1e VERJAARDAG 

De allereerste verjaardag van jouw kleintje: dat is natuurlijk een bijzondere dag e zal je ook niet gauw vergeten. Het klopt inderdaad wat ze zeggen: de tijd gaat snel. Deze bijzondere dag is niet alleen een mijlpaal, maar ook een goed moment om even terug te denken aan de afgelopen 365 dagen. Want wat is jouw kindje gegroeid. Voor zo'n speciale verjaardag moet je natuurlijk het een en ander regelen, wij proberen je daarbij te helpen wat versieringen en feestartikelen betreft. Ook voor traktaties voor een 1e verjaardag op de creche of kinderdagverblijf kunen wij je van dienst zijn.
 

NIJNTJE 1 JAAR VERSIERING

Een populaire keuze voor versiering op de eerste verjaardag is Nijntje. Nijntje is geliefd bij zowel kinderen als ouders en brengt een vrolijke en speelse sfeer met zich mee. Door Nijntje versiering te combineren met andere feestelijke decoraties, kan het mooiste resultaat worden behaald. 


VLAGGETJES 1 JAAR

Bij het versieren van de ruimte voor de eerste verjaardag kunnen slingers 1 jaar niet ontbreken. Deze slingers zijn speciaal ontworpen voor deze bijzondere gelegenheid en voegen een feestelijk tintje toe aan de ruimte. Door te kiezen voor slingers met het cijfer 1 erop, wordt duidelijk dat het om de eerste verjaardag gaat. 


BALLONNEN 1 JAAR allerlei kleuren

Ballonnen zijn een onmisbaar onderdeel van de versiering voor de eerste verjaardag van jouw kindje. Versiering met ballonnen zorgt voor een feestelijke sfeer en geeft de ruimte direct een vrolijke uitstraling. Vooral gekleurde ballonnen zijn populair bij een eerste verjaardag. Het gebruik van verschillende kleuren zorgt voor een speels effect en trekt de aandacht van de jarige jet of job. We hebben leuke 6-delige ballonnenset met Happy Birthday die geschikt zijn voor iedere verjaardag, maar uiteraard hebben we deze ook een mooie set ballonnen 1 jaar roze en een ballonnenset blauw variant met 1 jaar erop.
 

CIJFER BALLONNEN 1  

Speciale cijfer 1 ballonnen zijn perfect voor de eerste verjaardag. Deze ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in groot en klein formaat, waardoor je ze kunt afstemmen op het thema van het feestje. Met deze ballonnen kun je op een leuke manier laten zien dat jouw kindje  één jaar oud wordt. Cijferballonnen zijn van folie en kun je opblazen met een rietje. Wil je dat je cijferballon lang mee gaat, dan kun je deze heel eenvoudig bijvullen met het rietje. Je kunt folieballonnen met een cijfer ook vullen met helium. Hang er dan ballonnen gewichtjes aan, zodat je ballon goed op zijn plaats blijft zweven.


SLINGERS 1e VERJAARDAG

De eerste verjaardag van jouw kindje is een bijzondere mijlpaal die gevierd mag worden. En wat is er nu leuker dan de ruimte feestelijk versieren met diverse soorten slingers en vlaggenlijnen met een 1 erop van Nijntje? Deze slingers zijn speciaal uitgekozen om de eerste verjaardag extra feestelijk te maken.
 

DE EERSTE VERJAARDAG VAN JE BABY

Het versieren van de ruimte voor de eerste verjaardag van jouw kindje is niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Het zorgt ervoor dat de sfeer feestelijk is en dat iedereen gelijk in de stemming komt. Combineer je de diverse soorten slingers, vlaggenlijnen van Nijntje en ballonnen met elkaar, dan kun je daarmee de mooiste resultaten behalen.  

 

EEN VERJAARDAGSTAART MET TOPPER

Een verjaardagstaart mag natuurlijk niet ontbreken op welke verjaardag dan ook maar de taart voor een eerste verjaardag moet wel een bijzondere zijn. Ga jij voor een dripcake of een gewone slagroomtaart? Een mooie topper en de cijferkaarsjes mogen daar niet bij ontbreken. Wij hebben voor jou de leukste cijferskaarsjes en taart toppers ONE  voor je om te bestellen.​

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel