Sorteer op


 Nijntje verjaardag versiering

Nijntje feestartikelen en versiering

Wanneer je je kinder verjaardagsfeestje voor je kleine organiseert, wil je natuurlijk dat alles er super mooi uit komt te zien! We hebben voor een Nijntje feestje de allernieuwste en allerleukste kartonnen bordjes in ons assortiment opgenomen. Milieu vriendelijk, want na afloop van je feestje mogen ze gewoon in de papiercontainer. Deze Nijntje bordjes passen uitstekend bij de bijbehorende kartonnen bekertjes en servetten. Kijk ook eens naar alle andere Nijntje artikelen uit de pastel-serie. De vlaggenlijn en de bijkleurende ballonnen, gecombineerd met de Hiep Hiep Hoera letterslinger en folieballon! Oh zo leuk allemaal!

Neem voor nog meer de bijpassende items snel een kijkje op deze Nijntje pagina.  Hier hebben we de allerleukste feestcollectie voor je klaargezet!

Nijntje 1 jaar versiering

Ook voor de allerkleinsten hebben we Nijntje feestdecoratie in huis. Mooie roze bordjes met bijpassende bekertjes, een kinderstoelslinger en bijpassende ballonnen, je vindt het allemaal bij elkaar gesorteerd. Ook hebben we de Nijnje baby collectie in een blauwe variant. Uiteraard prachtige feestversiering in blauw en gouden tinten. Combineer alles met elkaar om het mooiste effect in jouw huiskamer te creeeren.

Versiering Nijntje originele kleuren

De oranje-geel-blauw-groene basiskleuren van de Nijntje. Je vindt deze kleuren terug in de leuke uitdeelboekjes van Nijntje (verkrijgbaar in 2 verhaaltjes) die vaak gebruikt worden voor een leuke Nijntje traktatie. De Nijnte original serie is er een die al jaren populair is en je maakt met deze leuke feestcollectie altijd een prima keuze.

Nijntje geboorte versiering

Voor geboorte is er in het Nijntje thema heel veel leuke feestdecoratie te vinden. Mooie kartonnen bordjes in de vorm van Nijntje is altijd overal bij te combineren. De blauwe en roze Nijntje baby versieringen zijn ook ontzettend leuk om te gebruiken bij een geboorte of bij een Babyshower feestje. Bij alle bordjes en bekertjes uit deze nijntje serie horen ook fraaie vlaggenlijnen, slingers en ballonnen sets in bijpassende kleuren.

Versiering Nijntje 1 jaar

Je hebt ze vast wel eens gezien, de nijntje kroontjes met een 1 erop. Dit artikel is onzettend leuk als jij een 1e verjaardag van je kindje gaat vieren. We hebben voor een eerste verjaardag ook leuke 1 jaar kaasjes van Nijntje in blauwe en roze uitvoering. Combineer alles met elkaar en je krijgt een prachtig geheel.

Nijntje bordjes - Nijntje bekertjes - Nijntje servetjes - Nijntje tafelkleed - Nijntje ballonnen - Nijntje vlaggenlijn - Nijntje uitdeelzakje - Nijntje hangdecoratie - Nijntje folieballon - Nijntje ballon - Nijntje letterslinger - Nijntje traktatie - Nijntje uitdeelboekje - Nijntje traktatielabel - Nijntje kroon - Nijntje verjaardagskaars - Nijntje 1 jaar - Nijntje Baby - Nijntje baby roze - Nijnte baby blauw - Nijnte mulicolor - Nijntje Hoera een Meisje slinger - Nijntje Hoera een jongen slinger - 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel