per pagina
Sorteer op
    33 - 44 van 44 resultaten
  • 1
  • 2

 

BEKERTJES

Drink bekertjes voor je kinderfeestje

Maak van je kinderfeestje een succes met onze collectie drinkbekertjes. Het organiseren van een kinderfeestje kan een hele uitdaging zijn. Er moeten zoveel aspecten in overweging genomen worden, zoals de locatie, de activiteiten en natuurlijk het eten en drinken. En juist dat laatste is vaak een punt waar veel ouders mee worstelen. Hoe zorg je ervoor dat alle kinderen tevreden zijn met wat ze voorgeschoteld krijgen?

Papieren drinkbekertjes een bewuste keuze

Papieren drinkbekertjes zijn sinds een paar jaar de standaard geworden op het gebied van bekers. De bekende plastic bekertjes zijn vervangen door duurzame papieren bekertjes, vaak gemaakt door gerecyled papier. Een paar jaar geleden heeft de Europese Commissie besloten om papieren bekertjes in te voeren en heeft de plastic bekertjes in de ban gedaan. Dit met als doel om de grote hoeveelheid plastic-afval te reduceren. Uiteraard willen wij hier ook ons steentje aan bijdragen en alle bekertjes die wij in ons assortiment voeren zijn voorzien van een keurmerk.

Milieu vriendelijke feestbekertjes 

Sinds 2023 hebben wij een unieke collectie tafeldecoratie ingekocht, genaamd My Eco Friendly Party. De naam zegt het al, milieuvriendelijke feestdecoratie.Van deze leverancier hebben we 4 ontzettend mooie collecties ingekocht en deze zijn echt een ware toevoeging aan ons assortiment. Deze milieuvriendelijke bekertjes zijn gemaakt van karton en er is op geen enkele wijze plastic in verwerkt en zijn er milieuvriendelijke verfstoffen voor gebruikt. Zelfs de verpakking is gemaakt van gerecycles papier, dus na gebruik kan alles gewoon in de papier container.
Je vindt hier de gehele collectie milieu-vriendelijke tafeldecoratie en feestdecoratie.

Mooie wegwerp bekertjes in diverse thema's

Maak je feestje helemaal compleet als je gaat kiezen voor een bepaald thema.
i-Presents heeft maar liefst 23 verschillende feest thema's dus er zit er vast wel eentje bij die jou aanspreekt. Denk je bij een kinderfeestje aan een thema met dieren, dan kun je bij het jungle thema of bij het boerderij thema leuke drinkbekertjes vinden. Ga je voor stoer, dan zit je met Dino's, Pokemon of Super Mario altijd goed. Voor meisjes is Unicorn of Prinses een veel gekozen thema waar we dan ook een leuke collectie voor hebben samengesteld. 

Onze merken drinkbekertjes 

We hebben drinkbekertjes in diverse prijsklassen. Zo hebben we van het merk Ginger Ray de prachtige Jungle collectie. Bekertjes met een handvat in de vorm van een hangend aapje, echt zo mooi en dan zeker in combinatie met de andere tafeldecoratie uit deze collectie. 

Het merk Partydeco wint het op het gebied van orginaliteit en prijsverhouding. Een mooie en complete range artikelen tot in de finesses doorgevoerd. Ook wij mogen hier een groot aantal drinkbeketjes van aanbieden en daar zijn we enorm trots op!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en unieke feestversieringen en tafeldecoraties. In januari 2024 hebben wij bijvoorbeeld 4 nieuwe collecties ingekocht waar ontzettend leuke drinkbekertjes bij passen. 

Leuke rietjes in je drinkbekertjes 

Als je wilt dat je je feest tafeldecoratie extra leuk wordt aangekleed met de fraaie wegwerpbekertjes, dan kun ook gebruik maken van papieren rietjes. Deze geven altijd een leuk effect op je feesttafel. We hebben ze in heel veel kleurtjes en motiefjes zodat jij vast een goede keuze zal maken. 

Combineer bekertjes, bordjes en servetjes met elkaar! 

Een insta-waardige look, wij houden ervan! Met de tafeldecoratie van i-Presents zorg jij ervoor dat jouw feest tafeldecoratie niet alleen mooi en gezellig is maar ook nog eens fotogeniek is. Denk maar eens aan een mooi gedekte tafel met mooie bijpassende bekertjes, dezelfde bordjes en mooie servetjes, allemaal in 1 thema doorgevoerd. Versier je tafel vervolgens met wat leuk tafelconfetti of een mooie donutwall en je feestje kan beginnen!

Wegwerp bekertjes kopen bij i-Presents 

Besluit je over te gaan om wegwerp drinkbekertjes / kartonnen drinkbekers te kopen maar kom je er niet helemaal uit? Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact op via de mail of bel ons gerust. Wij proberen je graag tot een goede keuze te komen.

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel