LEEFTIJD EN CIJFER 
FEESTVERSIERING

 

 

Cijfer ballonnen

Cijfer ballonnen zijn een populaire keuze voor het vieren van verjaardagen kinderfeestjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende cijfers, waardoor je eenvoudig het juiste getal kunt kiezen om de leeftijd of het jubileumjaar te symboliseren.

Het gebruik van cijfer ballonnen is ook heel gemakkelijk. Je kunt ze eenvoudig opblazen met een rietje en ze zijn bij te vullen wanneer dat nodig is. Dit maakt ze een duurzame en herbruikbare feestdecoratie.


Cijfer ballonnen in verschillende kleuren en stijlen 

Cijferballonnen zijn er in heel veel soorten waardoor je ze kunt aanpassen aan jouw wensen voor je thema feest. i-Presents heeft de meest populaire kleuren voor je uitgezocht, gouden folie ballonnen, zilveren folieballonnen, zwart en pastekleurige ballonnen. Kortom, cijfer ballonnen zijn een leuke en veelzijdige manier om verjaardagen en jubilea te vieren.​  Vooral gouden cijfer ballonnen zijn populair, omdat ze een chique en feestelijke sfeer creëren. Of je nu één cijferballon wilt gebruiken om een specifieke leeftijd aan te duiden, of meerdere cijfers om bijvoorbeeld een jaartal te vormen, met deze grote cijfer ballonnen maak je elk feest compleet.

Cijfer ballonnen als eyecatcher

Grote cijfer ballonnen zijn een echte eyecatcher op elk feest. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander feestelijk evenement viert, met deze ballonnen maak je gegarandeerd indruk. In vergelijking met kleine cijfer ballonnen vallen de grote varianten meer op en zijn ze van grotere afstand zichtbaar.
 

Leeftijd ballonnen van latex

Je kunt ook kiezen voor latex ballonnen met cijfers om je verjaardagsfeestje te decoreren. We hebben deze in de leeftijden tot en met 12 jaar. Latex ballonnen met een cijfer kun je bijvoorbeeld ook leuk gebruiken bij een ballonnenboog en ze leuk clusteren tot een prachtige ballonnen decortie. Voor het opblazen van latex ballonnen kun je het beste een ballonnenpomp gebruiken.

 

1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar 10 jaar 11 jaar 12 jaar
cijferballonnen cijfer ballonnen leeftijd ballonnen 1e verjaardag ballonnenset 1 jaar -  verjaardagskroon 1 jaar - nijntje 1e verjaardag - 

 

© 2013 - 2023 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel