LEEFTIJD EN CIJFER 
FEESTVERSIERING

Cijfer ballonnen 

Cijferballonnen zijn er in heel veel soorten waardoor je ze kunt aanpassen aan jouw wensen voor je thema feest. i-Presents heeft de meest populaire kleuren voor je uitgezocht, gouden folie ballonnen, zilveren folieballonnen, zwart en pastekleurige ballonnen. Kortom, cijfer ballonnen zijn een leuke en veelzijdige manier om verjaardagen en jubilea te vieren.​  Vooral gouden cijfer ballonnen zijn populair, omdat ze een chique en feestelijke sfeer creëren. Of je nu één cijferballon wilt gebruiken om een specifieke leeftijd aan te duiden, of meerdere cijfers om bijvoorbeeld een jaartal te vormen, met deze grote cijfer ballonnen maak je elk feest compleet.

Grote cijfer ballonnen 

De grote cijfer ballonnen komen goed tot zijn recht als je hangt in een ruimte waarin de overige feestversiering in dezelfde kleur is afgestemd. Op onze website vindt je daarom alle feestdeocratie op kleur gesorteerd. Maar ben je op zoek naar een speciaal cijfer, dan hebben we die ook voor jou allemaal op 1 pagina geplaatst zodat je makkelijk je keuze kunt maken.   

Feestversiering met leeftijd

We hebben bij elke cijfer ballon bijpassende feestversiering zodat je je hele feestruimte uitbunding kan versieren. Wij hebben cijferballonnen in 2 formaten, een klein formaat van 35 cm en een groot formaat van 86cm. Heb je nummer ballonnen nodig om een statement te maken, dan is het grote formaat van 86cm een uitstekende keuze. We hebben ze in goud, zilver, zwart en rose-goud. Je kunt alle leeftijden maken door ze met elkaar te combineren.

Vlaggenlijn met leeftijd   

Als je je huiskamer vrolijk wilt versieren dan zijn de leeftijd vlaggetjes altijd een goede keuze om te gebruiken bij de cijfer ballonnen. We hebben de leeftijd vlaggetjes tot de leeftijd 12 jaar omdat onze website zich voornamelijk richt op kinderfeestjes tot en met 12 jaar. De leeftijd vlaggenlijnen kun je leuk met diverse kleurrijke ballonnen decoreren tot een fraai geheel in jouw feestruimte. De vlaggenlijnen zijn van plastic, dus je kunt ze ook heel goed voor een feestje buiten gebruiken. De lengte is maar liefst 10 meter, dus daar kun je aardig wat mee versieren!

Leeftijd ballonnen

Je kunt ook kiezen voor latex ballonnen met cijfers om je verjaardagsfeestje te decoreren. We hebben deze in de leeftijden tot en met 12 jaar. Latex ballonnen met een cijfer kun je bijvoorbeeld ook leuk gebruiken bij een ballonnenboog en ze leuk clusteren tot een prachtige ballonnen decortie. Voor het opblazen van latex ballonnen kun je het beste een ballonnenpomp gebruiken.

Maak jouw leeftijd feestdecoratie af met grote cijfer ballonnen 

Of je nu een verjaardag viert of een jubileum, met onze kleine of grote cijferballonnen zorg je dat jouw feestruimte extra vrolijk aangekleed wordt. Ons met zorg uitgezochte assortiment biedt keuze uit cijferballonnen tot wel 86cm groot. Deze grote cijferballonnen kun je heel leuk combineren met figuur folie ballonnen in diverse thema's. Denk bijvoorbeeld aan tijgerprint of zebrastrepen ballonnen, of een levensgrote folie ballon in de vorm van een haai! . Bij i-Presents vind je de perfecte cijferballonnen om jouw feest in stijl te vieren.

j

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel