Sorteer op


SINTERKLAASFEEST

 

Sint is weer in het land, Hoera!

Hoera! Sint en Piet zijn (weer) onderweg naar Nederland! Natuurlijk ga we allemaal gezellig naar het Sinterklaas Journaal kijken om in spanning te wachten dat hij en zijn gevolg aankomt en met Ohzosnel langs je huisje rijdt. Hang zo'n mooie slinger "Welkom Sint en Piet" of Welkom Sinterklaas slinger voor het raam, dan weet Sint dat je aan hem denkt!


Feest voor groot en klein

Sinterklaas is een tijd van gezelligheid en feestvreugde en wat is er dan leuker dan het huis te versieren met vrolijke sinterklaas decoraties? Of je nu een groot Sinterklaasfeest organiseert of gewoon je huis wilt opfleuren voor 5 december, Sinterklaas feestversieringen zijn onmisbaar. Met ballonnen en vrolijke Welkom Sinterklaas slingers  kan jij de magie van het oer Nederlandse feest in ere houden. Het feest brengt veel vreugde en de verwachtigen van de pakjesavond zorgen ervoor dat iedereen in de juiste feeststemming komt.


Breng sfeer in huis

Slingers met Sinterklaas afbeeldingen brengen meteen de juiste sfeer in huis. De kleurrijke slingers kunnen langs de muur of aan het plafond worden opgehangen of als decoratie boven de deur of in het raam.


Cluster de ballonnen

 Ballonnen voegen een speels element aan de totale Sinterklaasversiering toe. Rode, gele of ballonnen met de Sint, ze zijn perfect voor het 5 december feest. Als je de ballonnen in grote clusters hangt krijg je een prachtige creatie.


Jarig rond Sinterklaastijd

Mag jij trakteren rond sinterklaastijd? Dan hebben wij voor jou een aantal leuke sinterklaas traktaties samengesteld die je zelf kunt maken of kant en klaar geleverd kan krijgen. De leuke Sinterklaas traktatielabeltjes passen superleuk bij de sinterklaas gondeldoosjes. De Sinterklaas labeltjes maak je vast met bakkerskoord en de gondeldoosjes kun je vullen met schuimpjes, kruidnootjes of pepernoten.

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas traktatie - Sinterklaas gondeldoosje - Sinterklaas traktatielabel - Sinterklaas sticker - Sinterklaas krullint - Sinterklaas kleurboekje - Sinterklaas potloodjes - Sinterklaas sleutelhanger - Sinterklaas stickervel - Sinterklaas notitieboekje - Sinterklaas klaparmband - Welkom sinterklaas slinger - vlaggetjes Sinterklaas - welkom sint en Piet slinger - 

© 2013 - 2023 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel