per pagina
Sorteer op
    1 - 32 van 50 resultaten
  • 1
  • 2

EURO 2024 VOETBAL VERSIERING

We zijn er weer bij: Het Europees Kampioenschap Voetbal 2024

Eindelijk is het dan zover, de straten kleuren weer oranje en iedereen is in een opperbeste stemming, de tv gaan aan! Onze Oranje leeuwen mogen weer aantreden in een van de Duitse stations. 

Alles kleurt oranje tijdens de Euro 2024 voetbal!

Met elkaar voor de TV de voetbalwedstrijden van ons Nederlands elftal kijken is altijd al een feest op zich. In de huiskamer of buiten met elkaar TV kijken in een ruimte die dan helemaal oranje gekleurd is. Iedereen draagt wel een oranje kledingstuk, van t-shirt of sjaal, feestmuts of overal. De oranje gekte slaat toe naarmate het EK toernooi van start gaat en Nederland zijn eerste wedstrijd gaat spelen. Alle straten in Nederland worden versierd en kleuren oranje. Dat versieren doe je met alle leuke oranje feestdecoratie van i-Presents. Alle voetbal feestversieringen die wij in ons assortiment hebben passen allemaal hartstikke leuk bij elkaar. Of je je feestje nu binnen of buiten viert, met de plastic vlaggetjes oranje of de rood-wit-blauwe vlaggenlijn kan je alle kanten op. Blaas oranje ballonnen op en maak er mooie trossen van en hang deze op bij je oranje vlaggetjes en het zal duidelijk zijn dat jij een Nederlands Elftal fan bent! De oranje leeuw honeycomb past hier ook uitstekend bij om je voetbal versiering helemaal op en top te maken.

EK Voetbal 2024 oranje versiering

Op 14 juni 2024 gaat het EK VOETBAl van start met de wedstrijd Duitsland - Schotland in het Alliance-Arena station van Munchen! Als de kop eraf is, dan mag ons Nederlands elftal aantreden en wel op zondag 16 juni 2024 om 15.00 uur in Hamburg tegen Polen. We gaan er weer een echt Oranje feest van maken en i-Presents heeft daarvoor een speciaal EK voetbal feestassortiment samengesteld. Vrolijke oranje vlaggetjes of rood-wit-blauwe vlaggetjes om je huis, tuin of straat mee te versieren. Ben jij er ook klaar voor? Bestel je oranje feestartikelen of voetbal versieringen in onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat je alles keurig thuisgestuurd krijgt!

Voetbal traktaties worden EK voetbal traktaties

Ben je jarig in de periode dat het Nederlands Elftal zijn wedstrijden speelt? Dan bof je, want we hebben speciaal voor dit sportieve voetbal event leuke voetbal traktaties samengesteld die je zelf heel eenvoudig kunt maken. En als het Nederlands Elftal ook nog wint, valt er extra te trakteren, want we hebben een traktatie Nederlands Elftal genaamd in ons assortiment!  De leuke snoepzakken met de nationale 3kleur zijn ook ontzettend leuk om te gebruiken voor een EK Voetbal traktatie, want als je deze vult met rode, witte en blauwe snoepjes heb je een zeer toepasselijke traktatie voor dit sportieve evenement. Want wat dacht je van die leuke voetbal popcorn doosjes die je kunnen vullen met chips, popcorn of lekkere spekkies? Zo maak jij er een echt voetbal traktatie festijn van!

Voetbal tafel versieringen

Als je een wedstrijd gaat kijken met vriendjes of vriendinnetjes, dan is het leuk om een hapjes tafel te maken met leuke voetbal bordjes en voetbal bekertjes. We hebben ook blauwe, rode en oranje bekertjes die je hiervoor goed kunt gebruiken. Bijpassende servetjes in de vorm van een voetbal mogen ook niet ontbreken. Dek je tafel met een fraai voetbal tafelkleed en maak er een waar voetbal wahala van!

Traktaties EK voetbal snoepzakken

Trakteren hoeft helemaal niet duur te zijn, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld de leuke snoepzakken met rood-wit-blauwe rand gebruiken om te vullen met lekkere feestspekkies, popcorn of rode, witte en blauwe snoepjes. Strik deze dicht met oranje krullint en je hebt een hele leuke traktatie snoepzak gemaakt die je kunt uitdelen in de klas. De snoepjes voor de snoepzakken kun je vinden bij onze rubriek Snoepjes. Alle snoepjes zijn per stuk bestelbaar.

Zelf je voetbal traktatie maken

Voor degenen die zelf een leuke traktatie willen maken, hebben we leuke blokbodem zakjes met Nederlandse motiefjes en oranje kleurtjes in ons assortiment. Deze blokbodem zakjes blijven goed staan als je er iets in wilt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een drinkbeker vullen met spekkies of popcorn en deze in het blokbodemzakje doen. Strik deze zicht met krullint, vastplakken is ook altijd mogelijk.

Maak je liever een lekkere snoepzak, dan hebben we voor jou ook een rood-wit-blauw puntzak die je per stuk kunt bestellen. Doe er een leuke oranje krullint om en je hebt in een handomdraai een hele leuke voetbal traktatie of een EK voetbal traktaties gemaakt! Om je snoepzak of traktatie in stijl te vullen hebben we lekkere rode, witte en blauwe snoepjes maar ook voetbal chocolaatjes en rood wit blauwe knotsen. Om alles helemaal in de juiste kleuren door te voeren!

Kwaliteit en duurzaamheid van onze voetbal versieringen

De voetbalversiering van i-Presents is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang kunnen meegaan. Of het nu gaat om de oranje latex ballonnen of de plastic oranje vlaggetjes, je kunt erop vertrouwen dat deze versiering van i-Presents met zorg is uitgezocht en een perfecte aanvulling zal zijn in jouw huiskamer of feestlokatie. Met de voetbalversiering van i-Presents maak je van elk EK voetbal feestje een succes!

Voordelen van bestellen bij i-Presents

Bestellen van EK feestversiering en EK voetbal traktaties bij i-Presents biedt tal van voordelen. We hebben een uitgebreid assortiment maar ook onze service hebben wij hoog in het vaandel. Bovendien zijn onze artikelen scherp geprijsd zodat het voor iedere portemonee betaalbaar is en dat je zonder budgetoverschrijdingenl een onvergetelijk EK voetbal feestje kan organiseren. Heb je vragen, dan kun je deze altijd stellen per mail of via de whatsapp. Wij proberen je zo snel mogelijk te antwoorden zodat jij weet waar je aan toe bent. Met alle voetbal feestversieringen maak je van elk voetbalfeestje een succes!

 

 

© 2013 - 2024 i-Presents voor je kinderfeestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel